Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Amber Broos, in opdracht van Tomorrowland Music

03/06/2023 / Evelyne Vanherf

Amber Broos kondigt eerste soloshow aan in de Antwerpse Waagnatie

Gisteren onthulde ze haar nieuwe single 'Amok' via het platenlabel van Tomorrowland

Amber Broos is een jonge Leuvense DJ die niet meer weg te denken is uit de Belgische muziekscene. Dit Belgisch talent is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in de elektronische muziekwereld met haar loeiharde beats. In maart speelde ze nog voor het eerst de Mainstage van Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez plat. Komende zomer komt daar nog eens haar debuut op het hoofdpodium van Tomorrowland bij. Als dat nog niet genoeg is onthulde ze gisteren haar nieuwe single ‘Amok’ en kondigde ze haar eerste soloshow aan in de Antwerpse Waagnatie. Je zou bijna vergeten dat de Leuvense dj nog maar 20 jaar is. 

(Lees verder onder de afbeelding)

Foto  van Amber Broos, in opdracht van Tomorrowland Music
© Tomorrowland Music

Amber Broos kwam al op twaalfjarige leeftijd in contact met elektronische muziek en het mixen van plaatjes via haar vader, Joeri Broos, die zelf ook dj en producer is en eigenaar van een dj-school. In 2016 deed Amber mee met een dj-contest van de Nederlandse dj Robert Abigail. Daar werd ze uit meer dan 1000 kandidaten gekozen als winnaar. Hiermee won ze een jaar persoonlijke begeleiding door Robert Abigail himself. 

Broos staat bekend om haar dynamische stijl en vrolijke interactie met haar publiek. Ze trakteert haar fans maar al te graag op een mix van hits en haar unieke stijl tussen techno, house en Belgische retro-geïnspireerde muziek. De jonge dj ademt gewoon muziek en haar dj-carrière gaat dan ook in een stijgende lijn, met onder andere haar eigen radioshows op Studio Brussel en One World Radio, het radiostation van Tomorrowland.  

(Lees verder onder de afbeelding)

Foto  van Amber Broos en Amok, in opdracht van Tomorrowland Music
© Tomorrowland Music

Mijn eigen plaat kunnen draaien op Tomorrowland Winter was het gekste dat ik al heb meegemaakt.

Amber Broos

Gisteren kwam haar nieuwe single 'Amok' uit, een technoplaat om lekker stevig op te gaan. De nieuwe single is haar eerste release via het platenlabel van Tomorrowland. De keiharde, groovy techno raveplaat is de soundtrack om feestgangers vol energie non-stop de nacht in te laten dansen tijdens haar eigen indoorrave op 31 oktober in de Waagnatie in Antwerpen. ‘Amok’ weerspiegelt Ambers persoonlijkheid, een combinatie van een groot aantal vintage klinkende muzikale invloeden die ongetwijfeld perfect zullen opgaan in haar energieke optredens over de hele wereld.

Kopfoto: © Tomorrowland Music

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête