Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Forest808

10/01/2017 / Sophie Daniels

Waarom je dit jaar sowieso op Forest 808 aanwezig moet zijn

Forest 808 kende vorige zomer hun vuurdoop. Het festival toverden voor hun eerste editie namen als Guti, Gardens of God en Redhead uit hun mouw en konden ze rekenen op een uitverkochte editie.

Het festival focust zich op de natuur en muziek en hiervoor hebben ze een idyllische plaats gekozen in de bosrijke omgeving van Hechtel-Eksel. Van 7 tot 9 juli is het Forest 808 dat twee dagen lang met de scepter zwaait. En ook dit jaar zijn ze hun mosterd gaan halen bij de rising stars van de deep- en techhousewereld.

Nakadia werd als eerste naam afgeroepen. Deze inmiddels 35-jarige Thaise technoqueen mag haar stilaan het grootste muzikale exportproduct van haar land noemen op het gebied van de dance. Sinds 2002 woont ze in Berlijn en schuimt ze de wereld af. In het begin draaide ze de meer commerciële trance en progressive. Ze had veel platen van Tiësto, Svenson en Gielen en Mauro Picotto. Maar toen ze Timo Maas een keer funky techhouse hoorde draaien was ze gelijk verkocht.

Er zijn maar weinig dj’s die zo lekker mee hebben kunnen varen op de techno-golf van de afgelopen twee jaar als Nakadia. Naast deze dame staan er nog enkele grote namen op de affiche, die we jammer genoeg nog niet kunnen bekend maken. Maar geloof ons maar, hier wil je bij zijn.

Hun gloednieuwe website werd gisteren gelanceerd en ook de Early Bird tickets voor het feestgebeuren zijn in de omloop.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête