Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
CORE Festival

24/05/2023 / Sophie Daniels

Tomorrowland lanceert CORE Records

Een nieuw boutique platenlabel dat genres, culturen en grenzen overschrijdt.

Tomorrowland lanceerde vorige week het gloednieuwe boutique platenlabel CORE Records. Het label, dat diepgeworteld zit in het muzikale DNA van zowel CORE Festival als de CORE-stage op Tomorrowland, focust zich niet op één genre. Het overschrijdt en versmelt genres over culturen en grezen heen. Lees: cutting-edge muziek en opkomende talenten.

De eerste artiesten die bij CORE Records getekend hebben zijn de Amerikaanse producer Afriqua uit Berlijn en het Belgische elektronische duo Mosley Jr

Met 'LVSCK' brengt Afriqua al een voorbode van de volledige ‘MAXI SINGLE’ EP die op 16 juni in de rekken ligt. De EP werd opgenomen in de periode na een liefdesbreuk en ademt een gevoel van escapisme uit. Verwacht je aan een mix van glimmende disco, energieke house en bruisende techno.

Release twee staat op naam van Mosley Jr, het Belgische duo bestaande uit Niels Blondeel (ook gekend als AMyn) en Ijsbrand De Wilde (lid van de band Stavroz). ‘Lonestar Retreat’ komt uit op 26 mei en is de eerste single van hun langverwachte debuutalbum (gepland op 30 juni). Mosley Jr, geliefd voor hun warme en minutieus uitgewerkte minimal deep muziek, verlegt de grenzen van elektronische muziek en creëert een unieke plek in het genre.

Afriqua en Mosley Jr treden ook beide op tijdens CORE Festival in Brussel op 28 mei.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête