Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Perc & Truss

09/04/2017 / Sophie Daniels

Perc en Truss halen remixtalent weer boven

Al sinds de eerste verschijning van Truss op Perc Trax in 2010, leek een samenwerking met labelbaas Perc onvermijdelijk. Toch duurde het nog tot 2013 eer ze samen in de studio zaten. Sindsdien worden ze regelmatig zij aan zij geboekt en rijgen ze de geniale tracks aan elkaar.

Hun nieuwste werk is een tweedelige remix serie van het Proto album van Mumdance & Logos. Een duo dat zich uit in beatloze grime en worden gezien als posterjongens voor de nieuwe grimegeneratie.

Move Your Body is gemuteerd van een hardcore original naar een industrieel staaltje genialiteit. Distorted 808 drums vliegen je om de oren terwijl de Move Your Body sample haast onverbiddelijk door de speakers galmt. De tweede remix, Hall Of Mirrors, is volledig tot het bot gestript en klinkt heel wat killer. De standaard van wat industrial techno moet zijn.


Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête