Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Ninety Three Collective, gemaakt door Dries van Belle

03/11/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

Ninety Three Collective brengt Duitse dj break da law naar België

Op 10 november kunnen de fans van speedy psy en euforische trance in de amigo terecht.

Ninety Three Collective is op zeer korte tijd een vast waarde geworden in het Aalsterse en Gentse uitgaansleven. Met nog maar 2 jaar op de teller speelden ze de Cinema, Amigo en Minus One al plat met artiesten van binnen en buiten het collectief. Onder andere DEV, August Tange en OTON kregen al een plaatsje achter de decks.

Deze keer staat dj break da law bovenaan de affiche. De Duitse jongeheer is op drie jaar tijd uitgegroeid tot een lokale bekende in de Duitse stad Leipzig, die ook wel het Nieuwe Berlijn wordt genoemd. Als lid van het DANKE-collectief staat hij vooral bekend voor mental psy en snelle, euforische trance die hij reeds releaste via Dusk Records en silencer. 

Kopfoto: © Dries van Belle

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête