Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Len Faki in Kompass

28/12/2019 / Sophie Daniels

Len Faki komt naar Kompass tijdens oud naar nieuw

En hij draait zes uur lang!

Het is nog maar de derde keer dat de Duitse producer op de line-up van Kompass prijkt. De laatste keer was tijdens een on tour concept van Kompass waarbij ze Faki naar de oude mijnschachten in Genk haalden. Nu verzorgt hij de muzikale overgang van oud naar nieuw.

De Duitse dj, producer en labeleigenaar is zonder twijfel één van de beste en meest gevraagde technoartiesten van het laatste decennia. Zijn unieke sound evolueert continu, maar boet nooit in aan een typerende en uitermate levendige energie. Hij is een gentleman achter de draaitafels, een artiest die zijn sets opbouwt rond ruwe passie en schoonheid, een kunstenaar die perfect kan inspelen op zijn publiek en zo keer op keer de dansvloer doet ontploffen. 

Faki was dit jaar nog maar één keer te zien in ons land. Tijdens de zomer was hij een lange tijd ziek waardoor hij verstek moeten geven voor verschillende festivals, waaronder Solar en Pollerwiesen. Tussen het touren heen heeft de Berliner dit jaar heel wat singles uitgebracht voor zijn LF RMX. Een non-profit platform waar hij oude tracks opwaardeerd met een - jawel - remix.

Seba Lecompte staat in voor de warm-up van het feestgebeuren. Faki zelf zal van 1 tot 7 uur achter de draaitafels te vinden zijn.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête