Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

11/12/2015 / Sophie Daniels

Instagram: binnenkort log je in met twee accounts

Instagram is unstoppable. Het wereldbekende sociaal megaplatform geeft eindelijk toe aan de gebeden van hun vele gebruikers en werkt aan een functionaliteit om makkelijk twee accounts te beheren in hun eigen app.

Het zit nog in zijn testfase, maar binnenkort kan je dus ook met twee accounts je mooiste foto’s posten op Instagram. Een musthave voor vele promotors en dj’s die dagelijks van hun persoonlijke account naar hun meer ‘zakelijke’ omgeving moeten switchen.

Android Police -ja, dat is hun echte naam- kwam met het lek nadat ze in het bezit kwamen van de bètaversies van Instagrams nieuwe Android app. Vorig jaar rond maart kwam een Instagram-medewerker ook al eens met het nieuws naar buiten, maar nu lijkt de social media gigant er toch echt aan te werken.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête