Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Trix

01/10/2021 / Sophie Daniels

Fanklub en Trix zetten gloednieuw festival CELEBRATION OF LIFE. op poten

Onder andere POSSESSION en Herrensauna hosten een stage

Op 19 en 20 november organiseren Fanklub enTrix samen het gloednieuwe festival CELEBRATION OF LIFE. Een tweedaags festival waarbij alle zalen van het muziekcentrum het hele weekend en door maar liefst zes stage hosts ingepalmd worden.

Fanklub is de samenwerking aangegaan met collectieven en concepten die dezelfde visie, passie en spirit voor het nachtleven delen. De 6 stagehosts zijn het gerespecteerde technocollectief POSSESSION uit Parijs, het iconische queer concept HERRENSAUNA uit Berlijn, GAY HAZE uit Brussel, het Antwerps popconcept ALL THE LOVERS, dragcollectief HOUSE OF LUX en Fanklubs eigen partyconcept SCANDALS!

De artiesten uitgelicht

VTSS

Uitkijken doen we naar artiesten als VTSS. Ze is dj, live-artiest en hoofdfiguur in de Poolse clubscene. Haar muzikaal oeuvre bestaat uit een verfrissende mix van techno, rave, EBM en een vleugje hardcore. 

Octo Octa

Octo Octa is al sinds 2011 aan de slag als dj en producer. Haar dj-sets zijn een prachtige introductie tot garage house en techno en stralen tonnen positieve energie uit. Dit is een must see! Ohja, ook haar vriendin Eris Drew staat op de line-up.

CEM

Hij is co-founder van de legendarische queer party Herrensauna en is niet vies van wat breakbeats en andere uitstapjes die de grenzen van de verwachtingen opzoeken. Eentje die zelfs de meest twijfelachtige feesters aan het bewegen krijgt.

Parfait

Parfait is resident DJ en co-founder bij Possession. Ze blijft standaard pompen boven de 140 BPM en bezit de unieke capaciteit om te blijven jongleren tussen acid, industrial, hard trance en hard dance.

SPFDJ

SPFDJ is een van de megatalenten uit de Berlijnse Herrensauna-stal en komt je een genadeloze optater geven tijdens met nietsontziende, dystopische techno-gabber muziek.

Hector Oaks

Hij is DJ, producer, labelhoofd bij OAKS (met releases van Prostitutes, Anetha en Ascion) en rave connoisseur met een neus voor al wat opkomend is.

Cassie Raptor

Cassie Raptor is een artiest met vele talenten die al meerdere jaren deel uitmaakt van de queergemeenschap van Parijs en lid van de geëngageerde collectieven Conspiration en Barbi(e)turix. En ze draait loeiharde techno.

COL

De volledige affiche

VTSS / OCTO OCTA / CEM / ERIS DREW / MCMLXXXV / AZO / PARFAIT / LIGNAC / DANCE DIVINE / SPFDJ / HECTOR OAKS / BYRON YEATES / CASSIE RAPTOR / POP RULES / FAIS LE BEAU / VIEIRA / FRUITS / THE BUMMERS / KIZETTE / MAUVE LUX / KRIETJUR / GOINKIKI / ANGEL666 / SUSAN FROM GRINDR / DJ ASSOLINA / ELECTRA / BASBUSAH / DEMI BLANCHE / DEEDEE ENTITY / PUKI HARANA / TIFFANY / DJ AW/FW

Info & tickets

Tickets kosten 50 euro voor het hele weekend, 25 voor één dag. Het event gaat door op 19 en 20 november 2021 in de Trix in Antwerpen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête