Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

14/06/2016 / Raisa Moureau

Energy Flash: een rave expositie door M HKA en Ampere

Het M HKA is van 17-25 juni het decor van Energy Flash, een expositie over de rave cultuur van de jaren '80 en '90. De expositie wordt georganiseerd in samenwerking met de Antwerpse club Ampere.

Energy Flash neemt ons aan de ene kant mee naar het ontstaan van de rave en aan de andere kant naar de rave beweging op zich. We krijgen een idee van de invloeden op sociaal, politiek, ecologisch en technologisch vlak die de alternatieve beweging tot stand hebben gebracht in heel Europa.

De naam van de expositie is ook niet toevallig gekozen. Energy Flash verwijst naar de rave klassieker van Joey Beltram voor R&S Records.

Op 16-17-18 juni zijn er in Ampere events gekoppeld aan deze expositie.

16 juni is de officiële opening, met aansluitend een receptie, om 20:30 uur in het M HKA door minister van Justitie Koen Geens en Wolfgang Flür. Vanaf 23:00 uur kan je voor het zwaardere werk terecht in Ampere zelf.

Gouden tip: voor het openingsevent in Ampere kan je een polsbandje gaan halen in het M HKA. Met dit polsbandje krijg je dan gratis toegang tot het event op 16 juni.

Wij raden ten zeerste aan om minstens eentje mee te pikken!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête