Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto Mørbeck

17/04/2016 / Sophie Daniels

Code Is Law komt met cassette series: The Lost Tapes

Code Is Law is stilaan een standaard aan het worden in de technowereld. Het label van Mørbeck ontstond in 2013 en bracht sindsdien al een heel aantal nieuwe talenten naar voor -zoals Under Black Helmet en Sawf. Mørbeck zelf bracht al ettelijke releases uit op grote labels als Perc Trax en Soma.

Met Code Is Law werkt Mørbeck aan acht unieke tracks. En deze achtdelige selectie zal samen gegroepeerd worden onder Code Is Laws The Lost Tapes. Een cassette series zoals Mørbeck het noemt. De nummers zullen ook minder clubgericht zijn dan wat we van Code Is Law gewoon zijn.

Op de tracklist? Onder andere een nummer van Mørbeck zelf, een nieuwe track van Under Black Helmet -yes!- en eentje van Sawlin, die binnenkort op Voltage Festival achter de knoppen staat.


Tracklist
01. WYAD - The Lost Tape
02. Marnyc - Electric Dogs
03. Specta - Common Talk
04. Moerbeck - Husky
05. Janzon - Poetry In Motion
06. Under Black Helmet - Mutant Beats
07. Sawlin - Sense Of Deepness
08. Stefano Moretti - Let There Be Light

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête