Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van UMI

03/10/2023 / Steffie Verploeg

De Brusselse clubscene verwelkomt nieuwe club UMI

Een club die fungeert als een brug tussen cultuur en het nachtleven.

Na de sluiting van Zodiak afgelopen juni, staat Brussel een frisse clubervaring te wachten. Eind oktober zal deze geliefde locatie in het hartje van Brussel haar deuren heropenen, en wel met de geboorte van een gloednieuwe club genaamd "UMI". Deze toevoeging aan de Brusselse uitgaansscene belooft een smeltkroes te worden waar kunst, muziek, en cultuur samenkomen om een unieke clubbeleving te bieden.

Logo  van UMI
© UMI
Artwork  van UMI
© UMI

Experience

UMI hecht veel waarde aan de totale beleving voor haar bezoekers, waarbij de juiste scenografie als essentieel wordt beschouwd. Elementen zoals zachte verlichting, weelderige planten en een sterrenhemel dragen bij aan een zintuiglijke ervaring, zoals door UMI beschreven. Voor bezoekers die een moment van rust willen, zal er een aparte ambient-ruimte beschikbaar zijn, waar je ook kan genieten van ambient-muziek en immersive exhibitions. Om de algehele ervaring te optimaliseren, zal UMI een awareness-team en een helpdesk inzetten om gedurende de nacht alle benodigde informatie te verstrekken. Daarnaast zal er ook een no-phone policy worden gehandhaafd, zodat bezoekers volledig kunnen opgaan in de beleving.

Muziek

Op muzikaal gebied zal UMI samenwerken met zowel lokale als internationale talenten, die hier een platform zullen hebben om hun creativiteit te uiten en bij te dragen aan het bruisende nachtleven. De muzikale focus zal liggen op dynamische ritmes, met invloeden uit uiteenlopende genres, waaronder house, breaks en minimal beats.

Tickets

Markeer 20 en 21 oktober in je agenda, want dat is het weekend waarop UMI haar deuren opent. De tickets voor het openingsweekend zijn nu al online beschikbaar voor €15, en voor degenen die beide avonden willen meemaken, is er een voordelig combi-ticket voor €24 beschikbaar. UMI heeft ook al andere evenementen aangekondigd waarvoor tickets nu te koop zijn. Houd er wel rekening mee dat de club enkel toegankelijk is voor bezoekers van 21 jaar en ouder.

Kopfoto: © UMI

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête