Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Yan Cook

29/03/2018 / Sophie Daniels

De beste tracks van deze week

0010x0010: 0010x0010 I = U

Deze Nederlander, die momenteel in Amerika woont, bracht prompt drie EP's uit voor het Belgische Coincidence Records label van Didier Beyts aka Psytox. 'U' is de tweede track op de '=' EP en Amelie Lens, Arnaud le Texier en Charlotte de Witte zijn alvast fan.



ERROR 508 - 5 AM Afterglow (Unknown Unit & Marla Singer Remix)

De Franse nieuwkomers ERROR 508 hebben hun eerste LP uit op het Lunar Limited label. De track 5 AM Afterglow werd geremixt door zijn twee landgenoten Unknown Unit en Marla Singer. Techno en acid met een vleugje trance.



Yan Cook - Wide Angle

De Oekraïense producer Yan Cook maakt zijn debuut op Soma Records met de Wide Angle EP. Deze titeltrack houdt niets aan de verbeelding over en kick meteen in.



Stephan Hinz - The Universe Glows (Setaoc Mass Mechanism Remix)

Setaoc Mass zetten zijn handen onder de nieuwe track The Universe Glows van Stephan Hinz. De track maakt deel uit van de Parallax EP die eerder deze week uitkwam op Suara. Mass gooide er een abstract laagje over gebruik makende van de originele geluiden. Weetje: Setaoc Mass kan je deze zomer op Extrema Outdoor Belgium checken!



Blurred Boy - Against The State

Stond ooit nog in onze 'Ontdekking van de maand' en heeft nu alweer een track uit die we fantastisch vinden. De track hangt niet vast aan een label en de eerste 100 hebben geluk want die kunnen de track gratis downloaden!