Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Norite Berlijn

28/04/2016 / Sophie Daniels

Belgisch label host avond in Berlijn

Het uit Brussel afkomstige Norite-label verovert onze buurlanden. Norite richt zijn pijlen vooral op de innovatievere techno zoals we dat in vakjargon mogen noemen. Psychedelisch en experimenteel in mensentaal.

Op 14 mei showcasen zij een avond in de Kantine am Berghain, een keet op enkele meters van de legendarische club zelf. Norite zal die avond met een trio aan eigen dj's aantreden, met onder andere live sets Foreign Material, Miloyko en Lunar Convoy. Samen staan ze met Back To The Lab, Felix Hüther en Horner achter de decks, die voor een vinyl live set zullen zorgen.

Het label bestaat nog maar één jaar, en toch hebben ze het al ver geschopt. Hieronder hoor je tot wat ze zoal in staat zijn. 14 mei niets te doen? Voor 5 euro kan je hen aan het werk zien in Berlijn!

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête