Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

31/10/2017 / Victor De Smet

Moonday Phase 7: Op ruimtereis met Reinier Zonneveld & Amelie Lens

SHDW & Obscure Shape, Butch, 2000 and One, Enrico Sangiuliano, Julian Jeweil: het is slechts een greep uit de voorgaande line-ups van Moonday. Phase 7 wordt een trip naar Uranus met twee van de hotste dj's van het moment: Reinier Zonneveld en Amelie Lens. Op zes november wordt de Vooruit in Gent weer omgetoverd tot een alternatief melkwegstelsel waar enkel techno heerst.

Het voorbije jaar was geen enkele club of festival meer veilig voor Reinier Zonneveld. Met zijn energieke livesets op Pleinvrees, ADE, Loveland en Awakenings liet hij zijn publiek met open mond achter. Naast producer en dj is hij ook labelbaas van Filth on Acid. Het label werd dit jaar nog maar opgericht en groeide op een zeer korte tijd uit tot een toonaangevend label met releases van onder meer Oliver Koletzki, Secret Cinema, Egbert en Charles Fenckler.

Let's go techno? Awakenings

Posted by Reinier Zonneveld on Tuesday, June 27, 2017


Voor de andere headliner is er in feite geen introductie meer nodig. Amelie Lens toert dezer dagen de hele wereld rond, maar voor Moonday kon ze toch een plaatsje in haar agenda vrijmaken. Een thuismatch voor Amelie, die al voor de derde keer op de line-up van Moonday pronkt. Een jaar geleden zette ze de balzaal van de Vooruit nog op zijn kop met Enrico Sangiuliano. En deze keer met Reinier Zonneveld dus, een explosieve combinatie.Natuurlijk draaien ook ditmaal founding fathers Lebawski & Nelsøn op Moonday. Wat ooit voor hen begon in KLUB XIII als een kleinschalig feestje onder vrienden groeide uit tot een van dé technofeestjes in Gent. De twee heren hebben al heel wat uren op hun teller in de Decadance, maar waren deze zomer ook te bewonderen op onder andere Cirque Magique, Labyrinth Open en de Lokerse Feesten. Verwacht techno van de bovenste plank als ideale opwarmer voor Reinier en Amelie.

Tickets kosten 16 euro per stuk of 11 euro voor 5 stuks en zijn hier verkrijgbaar.