Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

28/10/2016 / Raisa Moureau

Naar de maan en terug voor 12 euro (31/10)

Genteneirs allen tezamen, let op!

Moonday phase 1: Enrico Sangiuliano (Drumcode) / Amelie Lens neemt je komende maandag 31 oktober mee op een kosmische reis. Het wordt verzamelen geblazen in de Balzaal van de Vooruit en de prijs voor een kaartje is welgeteld 12 euro.

In een recent verleden slaagde Moonday er al in artiesten zoals Chantal (resident bij Café d'Anvers) en Nico Morano te boeken. Deze keer hebben de mensen van Moonday één van de artiesten van het moment te pakken gekregen, want de headliner van dienst prijkt momenteel met 3 tracks in de top vijf van de best verkopende technoplaten op Beatport.

Dus wie uitgaat in Gent en Foorcore te vettig, en Kowboys & Indians te prettig vindt, moet komende maandag absoluut afzakken naar de Vooruit. Op het nachtvullende programma staan eerst en vooral Gentse dj's Merch&Dise en Lebawski. Verder is er tijd vrijgemaakt voor een lesje moderne dans, gebracht door Amelie Lens; "Belgium's finest export product", en hierbij heeft men het niet over haar lichaamsbouw.

https://www.youtube.com/watch?v=EcyLmevUUXQ

Als afsluiter krijg je Enrico Sangiuliano ('San Juliano' voor wie luidop leest) te zien. Enrico is al sinds 2003 een naam in de Italiaanse rave scene en deze zomer bracht hij zijn eerste EP voor Drumcode uit. Drumcode, een referentie van heb ik jou daar, want dit label staat al jaren garant voor techno van de hoogste kwaliteit.

Profiteer dus van de kans om Enrico in je eigen kleine Vooruit te bewonderen, naar onze verwachting zal je binnenkort een flinke duit extra mogen betalen om hem aan het werk te zien!