Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

13/09/2016 / Sophie Daniels

Kundalini levert heerlijke EP af met remixes van Ben Solar en Two Times Four

Voor de 73ste release van BUNK3R R3CORDS verwennen ze ons met een Strictly Belgian EP. Kundaline levert zijn eerste EP ooit af, Ben Solar en Two Times Four hadden remix duty.

Het idee voor BUNK3R R3CORDS is zo'n vijf jaar geleden ontstaan bij Twisted Kurt aka TWIST3D met de bedoeling om opkomend nationaal en internationaal talent een eerste kans te geven in de huidige jungle van de muziekscene. De meeste nieuwkomers hebben moeite om hun tracks te tekenen op de bekendere labels en daarom is het label de ideale springplank om hun werk op de digitale markt te brengen.

Alle vier de nummers gaan stevig door met Prana in koppositie. Duistere, harde en pompende techno wordt als kanonnen op ons afgevuurd. Prana, het donkertje broertje van Apana, werd nog eens herwerkt door Ben Solar. Apana op zijn beurt door het duo Two Times Four, die de lat wel erg hoog leggen met dit staaltje industrieel getinte techno. Investeer maar in een paar goede headphones, je zal het nodig hebben!

De EP komt op 26 september uit.


Tracklist


1 Kundalini - Apana
2 Kundalini - Prana
3 Kundalini - Apana (Ben Solar Remix)
4 Kundalini - Prana (Two Times Four Remix)

Photo credits: Kemizz

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête