Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Rampage Open Air

03/07/2024 / Evelyne Vanherf

#PLAYLIST: Rampage Open Air 2024!

Het grootste drum-'n-bass- en dubstepfeest strijkt dit weekend terug neer in Lommel!

Rampage Open Air gaat dit weekend opnieuw door in Lommel en zal maar liefst vier dagen duren en zeven stages tellen. Rampage is uniek in zijn soort, omdat het het enige meerdaagse 100% drum & bass en dubstep festival in België is.

Naast de muziek worden er ook nog een hoop randactiviteiten voorzien: 5 gigantische kermisattracties, de grootste skatehelling van Europa en een markt waar je body & face painting, sieraden en meer vindt. 

De camping huist maar liefst 10.000 mensen, compleet met 3 zwembaden en 2 campingpodia met nationale en internationale artiesten. Voor de kampeerders wordt er ook een volledig overdekte gratis silent disco afterparty voorzien, met een aparte bar en een capaciteit van 2.000. Daarnaast kan je een pauze nemen met een film in de openluchtbioscoop, of genieten van verse barbecue, ontbijt en winkelen op het campingterrein. Je hoort het: een hele ervaring!

Om jullie al even warm te maken voor dit stevig weekend rugzakdansen, hebben wij alvast een Spotifylijst samengesteld met tracks van alle 300 nationale en internationale artiesten die aanwezig zullen zijn. Enjoy!

Kopfoto: ©

Rampage Open Air