Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Labyrinth Open

25/01/2018 / Mathies Wouters

Labyrinth Open 2018 geeft volledige line-up prijs!

Amelie Lens, Hernan Cattaneo, Len Faki en Stephan Bodzin hadden al eerder hun aanwezigheid in Kroatië bevestigd en nu kunnen we daar een hele lading namen bijvoegen. Het is duidelijk dat veel artiesten die vorig jaar kwamen zonnen aan de Adriatische kust het zeer naar hun zin hadden en dit jaar opnieuw de reis naar Omiš maken. Maar er zijn toch ook enkele nieuwe kleppers die geloven in het potentieel van dit festival. Wij kozen 4 artiesten die we zeker zullen gaan checken.

1/ Joris Voorn

Binnenkort passeert hij al in Café d'Anvers en de eigen Labyrinth Club, maar Joris Voorn, bij temperaturen rond de 30 graden met een idyllisch landschap er rond, klinkt ook niet slecht. Een vaste waarde in het circuit, maar hij probeert zich toch telkens opnieuw uit te vinden door nieuwe elementen toe te voegen aan zijn sets of zo nu en dan eens een full viny uit zijn mouwen te schudden. Het strand zal vol staan voor de keurige Amsterdammer!

 2/ Joyhauser

Met een boerenjaar 2017 op zak kan het alleen nog maar omhoog gaan voor Stijn en Joris. Als kersvers lid van de Labyrinth-familie konden zijn natuurlijk niet ontbreken op de affiche. Ze zouden momenteel druk bezig zijn met producen als we hun Facebookpagina mogen geloven, maar op 17 februari krijgen ze een hele nacht Café d'Anvers ter beschikking om de boel naar de vaantjes te spelen. Wij verwachten alvast een (kleine) Belgische volksverhuizing richting Kroatië half juli.

 3/ Regal

Acid waves incoming. Iedereen lijkt te houden van deze Italiaanse producer. Met een stijl (naar eigen zeggen) wisselend tussen trance en disco is er maar een zekerheid: een hoge dosis acid. Charlotte de Witte remixte onlangs nog zijn duistere 'L'Éternité' en hij wordt maar al te graag gespeeld door acid-liefhebbers als Amelie Lens en Jeroen Search. Mogelijk tsunamigevaar is niet uitgesloten tijdens de set van Regal.

 4/ Stephan Hinz

Met de monstertrack "Doch" en een contract bij Pan-Pot's Second State werd hij opeens naar de top gekatapulteerd. Sindsdien werkt hij gestaag voort aan zijn carrière. Zeer binnenkort komt zijn nieuwe EP Juncture uit en deze lijkt een voltreffer te gaan worden. Stephan Hinz speelt live en is dus altijd interessant om te gaan bewonderen. Rauwe Berlijnse beats op een hete zomerdag nabij Split, kom maar op!

 De volledige line up kan je in de teaservideo checken of surf gewoon even naar hun website, waar je ook tickets kan kopen of info kan vinden over verblijf en vervoer. Wie komt er mee genieten van de Kroatische zon en een geweldige line-up?

 Omslagfoto door Simon Le Loup