Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Garnizoen 2024, in opdracht van Garnizoen

24/01/2024 / Sophie Daniels

Garnizoen lost volledige lineup voor 2024 editie!

Met oa. Cera Khin, MCR-T, Pegassi en Len Faki op de rol.

Garnizoen is een ééndagsfestival dat de energie van techno, house en trance omarmt op een historische locatie. Waar elektronische muziek samenvloeit met de ruwe geschiedenis van een voormalige mijnsite. 

Garnizoen combineert wereldbekende headliners met opkomend lokaal talent. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, Charbon en Kolenwasserij, die elk een unieke sfeer en line-up bieden.

Zo kan je rammen in de Kolenwasserij met wervelwind Patrick MasonCera 'plays anything she wants' Khin, de Berlijnse new kid on the block MCR-T, Pegassi - hou dié in de gaten & De Hut's eigenste Abeja Trax

Op de lineup van Charbon prijken techno-legendes als Len Faki en Sam Paganini. Ze worden vergezeld door België's volgende exportproduct Amber Broos en opkomende talenten Re-Type en Bermio

Artwork  van Garnizoen 2024, in opdracht van Garnizoen
©

Garnizoen

Kopfoto: ©

Kobe Schepers

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête