Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Extrema Noir

13/11/2016 / Raisa Moureau

Ga gratis en voor niks naar Extrema Noir!

Echt waar. Je hebt nu de mogelijkheid om gratis naar Extrema Noir te gaan op 3 december in de Ethias Arena. Wat moet je daarvoor doen? Nuchter blijven en je vrienden een veilige naar huis brengen.

Sinds deze week kun je BOB-tickets kopen op de website van Extrema Noir. Je koopt vijf tickets, voor jou en je vrienden, maar je betaalt er slechts vier! BOB mag dus gratis naar Extrema Noir. De rit naar huis is ongetwijfeld ook een dik feest want BOB krijgt ook nog eens een speciale dubbel cd van Extrema Noir om het feest in de auto verder te zetten. Alsof dat nog niet genoeg is, mag je je auto ook nog eens parkeren op een exclusieve parking recht voor de ingang.

Het is niet meer dan logisch dat BOB wel nog eventjes moet blazen voordat ie de baan weer op gaat richting huis. Toch gedronken? Dan mag je je auto laten staan en je ticket ter plaatse terugbetalen.

Dus wat denk je?

Als er één underground techno event is waar je dit najaar naartoe moet gaan, dan is het wel Extrema Noir. Deze duistere schaduw van Extrema geeft talent de kans om eens goed te beuken achter de dj booth. Toptalenten van dienst zijn  o.a. Abdulla Rashim, Marcel Fengler, Emanuel Satie, Gary Beck, Amelie Lens, Absurd (live natuurlijk), Raw District en Unclesand. De volledige line-up vind je hier.

En uhm, voorzichtig op de baan hé!

Kopfoto: © Nachtschaduw

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête