Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van MODUL'AIR, gemaakt door  Kiany Moykens

22/03/2024 / Julie SaudemontJulie Saudemont , Evelyne Vanherf

Een episch 16-uurs techno spektakel met meer dan 30 topartiesten, dit is Modul'air Festival 2024.

Ontdek hier de 5 verschillende outdoor-to-indoor stages en hun verbluffende line-up!

Iedereen weet dat het open-air seizoen pas echt geopend is wanneer het zonnetje richting Flanders Expo trekt. Vorig jaar konden we allemaal samen genieten van 16 uur dansen tussen de binnen- en buitenmuren van Flanders Expo, en ook dit jaar zijn we allemaal welkom om hetzelfde te komen doen op Paaszondag! 

MODUL'AIR Festival 2024

30+ artists, 5 stages and no compromises. Join us at MODUL’AIR Festival 2024 — A day into night Easter Sunday rave. Final wave on sale via mdlr.be/easter-sunday

Posted by MODUL'AIR on Tuesday, February 6, 2024

2 OUTDOOR STAGES

Courtyard 

Volgende week lokt Modul’air Festival opnieuw duizenden feestvierders richting Flanders Expo en slaan ze de deuren open voor hun day – in – to – night concept. En ook dit jaar heeft de Courtyard een fantastische line-up met enkele van de meest getalenteerde artiesten in de scene. Maak je klaar om te dansen op de dikste sets van Clara Cuvé, Eargasm God, Øtta, Part Time Killer en TRBL

Foto  van MODUL'AIR, gemaakt door Céderic Vandenberghe
© Céderic Vandenberghe

Starten doen we met de enige echte Eargasm God! Waarschijnlijk ken je hem van zijn euforische closing track bij Boiler Room - SOÑAR . Laat je meevoeren door zijn hypnotiserende tracks en meeslepende Poolse trance en early rave sound. Hij weet moeiteloos iedereen de dansvloer op te krijgen met zijn opwindende en sexy SoundCloud-platen. Zijn unieke stijl en ongekende energie zetten meteen de toon voor onze must-see! 

Orbit

De Orbit-stage is een van onze favorieten en heeft een speciaal plekje in ons hart. Deze 360° ervaring geeft je het gevoel dat je het middelpunt van het feest bent en biedt toeschouwers de mogelijkheid om een DJ-set vanuit verschillende hoeken te ervaren. We waren vorig jaar al fan en dat is dit jaar niet anders! Op de Orbit-stage kun je enkele DJ-sets meepikken van impressionante artiesten zoals Anetha, Dana Montana, DJ Fuckoff, DJ Gigola, Lebawski en MCR-T.

Foto  van MODUL'AIR, gemaakt door Céderic Vandenberghe
© Céderic Vandenberghe

Begin dit jaar maakte DJ Fuckoff al een indrukwekkende verschijning in Decadance, op uitnodiging van Helena Lauwaert tijdens "Helena Invites". Voor deze bijzondere gelegenheid keert de Nieuw-Zeelandse DJ, producer en MC terug voor een opvallend bezoek aan Flanders Expo, waar ze de geluidssystemen van de 360°expierencestage zal laten bouncen met dirty dirty ghetto house. Nadat ze haar tanden had gezet in het producen en MC'en op het gebied van hiphopproducties, kreeg dit al snel een energieke en halsbrekende wending, And guess what? Dit is nu al gegarandeerd één van onze favorieten op Modul’air Festival!

2 INDOOR STAGES

Courridor 

Op de Corridor stage vind je niet alleen de supersonische sound van Pawlowski of de uptempo b2b van Lena de Roose en Low E, maar ook een speciale samenkomst van deze drie besties: Carv, OGUZ en Farrago.
Kersverse daddy cool van baby Kiki, techno-hubby van Amelie Lens maar vooral een echte legend als het komt op de Belgische technoscène, Farrago
Misschien herinner je hem nog als Talbot Wood, toen hij dromerige downtempo tracks produceerde. Tegenwoordig staat hij bekend om zijn vermogen om hardtechno, hardstyle en psy-trance naadloos met elkaar te verbinden en moeiteloos het BPM te verhogen richting 150-160 bpm.

Foto  van MODUL'AIR, gemaakt door Céderic Vandenberghe
© Céderic Vandenberghe

Dome

De tweede indoor stage is van bijzonder belang voor ons. Het is een stage gewijd aan lokaal en opkomend talent, waar ze de kans krijgen om zich te laten zien en horen. Dankzij deze initiatieven kunnen we deze artiesten die vandaag op talloze line-ups staan aankondigen als grote spelers binnen de Gentse technoscene en ver daarbuiten. Dit jaar zullen we ook de Duitse Janis Zielinski zien, die een B2B-set zal draaien met lokale held Odymel. Daarnaast brengt de Franse Grand V een opwindende live set naar de Dome-stage. We zijn ongelooflijk enthousiast om ook deze kleppers van formaat aan te kondigen: Ampe b2b Trillosta, Twan & Wørtaal

Foto  van MODUL'AIR, gemaakt door  Kiany Moykens
© Kiany Moykens

Toevoeging van de vernieuwende 5e stage

Transition stage

We zijn ontzettend nieuwsgierig naar wat MODUL'AIR Festival in petto heeft met hun nieuwste toevoeging: de Transition Stage! Deze bijzondere stage belooft een unieke ervaring, zowel overdag als 's nachts, te bieden binnen de muren van Flanders Expo. Maar dat is niet alles - deze grensverleggende stage zal worden bezet door de meest opwindende namen die zorgen voor een naadloze overgang van dag naar avondfeest. Verwacht sets van Bad Boombox, Cleopard2000 b2b Upper90, Helena Lauwaert b2b Pegassi, Mischluft, Miss Bashful x DBBD (live), Panteros666, Spacer Woman, en Stanislawa. Met zo'n indrukwekkende line-up staat de Transition Stage garant voor een onvergetelijke ervaring! 

Foto  van MODUL'AIR, gemaakt door Céderic Vandenberghe
© Céderic Vandenberghe

Maak kennis met Mischluft, wiens avontuur begon in het begin van 2023 met een backpackreis door Azië en Australië, samen met zijn broer. Tijdens zijn trip ging hij van hostel naar hostel en legde hij de focus op het produceren van zijn eigen tracks. Wat begon als een avontuur, eindigde al snel in een opkomend groot succes. Binnen de kortste keren werd hij erkend door luisteraars in Duitsland, wat resulteerde in een snel tempo aan optredens in het land. Op dat moment wist Mischluft dat zijn toekomst lag in het volledig richten op muziek, en deze beslissing werd beloond toen hij werd verwelkomd als een Hot Meal-lid bij het platenlabel van Bad Boombox. Inmiddels weet hij feestgangers te verleiden met zijn levendige trancy vibes. Met zijn unieke mix van sexy zanggerichte trance en technogrooves, weet hij achter de draaitafels de perfecte balans te vinden. Hij is ongetwijfeld een must-see artiest die naadloos aansluit bij onze eerdere must-see acts.

Tickets

Wie nog twijfelt om af te zakken naar Flanders Expo voor een dag -en nachtrave wacht best niet te lang, want de tickets gaan snel de deur uit en het ziet er naar uit dat MODUL'AIR ook dit jaar opnieuw uitverkoopt! Je kan kiezen tussen volledige tickets waarmee je zowel overdag als 's nachts kan blijven of nachttickets, waarmee je vanaf 23:00 binnen kan.

Kopfoto: © Kiany Moykens

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête