Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Modular Festival, in opdracht van MODUL'AIR

01/04/2023 / Julie SaudemontJulie Saudemont

Aftellen naar 16 uur lang dansen op MODUL'AIR Festival

We doken in het uitgebreide aanbod van topartiesten en in- en outdoor stages

Het befaamde open-air concept in Flanders Expo - MODUL'AIR - doet bij iedereen wel een belletje rinkelen. Sinds 2021 is MODUL'AIR erin geslaagd om al 2 zomers lang Flanders Expo om te toveren in elke feestvierder zijn favoriete tweede thuis! Op 9 april staat de tweede editie van MODUL'AIR Festival op de planning en met 2 indoor en 2 outdoor stages belooft dit open-air festival de perfecte get-away te zijn tijdens de paasvakantie. Wij zetten deze 4 stages elk met hun fenomenale line-up graag eens op een rijtje voor jullie! 

Artwork  van MODUL'AIR
© MODUL'AIR

Het lijkt haast onmogelijk, enkele weken geleden voegde MODUL'AIR nog een extra naam toe aan de rijkgevulde line-up van deze editie. En met deze klepper van formaat belooft het opnieuw een dik feest te worden. Bad Boombox, welgekend door zijn energieke en vrolijke trancy vibes. Met zijn typerende dancemoves op het podium zoals "Air-fisting" weet hij de dansvloer te vullen in no-time! Meer nog, hij wist ons te vertellen in één van zijn laatste Instagramposts dat hij met plezier zijn verjaardagsweekend viert op één van de outdoor stages genaamd “The Orbit” samen met DJ Heartstring, Marlon Hoffstadt aka DJ Daddy Trance, Narciss b2b MRD, Ampe b2b Keyser

Maar hier bleef het niet bij, want MODUL’AIR deed afgelopen week nog één extra toevoeging aan hun line-up. Mad Dog, deze Italiaanse die-hard uit de hardcore scene laat niets aan het toeval over en zorgt voor een exclusieve downtempo set op één van de indoor stages genaamd "Corridor stage",  waar hij samen met AnD, Charlie Sparks, Elli Acula, Mad Dog & Lena De Roose zorgt voor dé perfecte match om de nacht mee in te dansen. 

Foto  van MODUL'AIR, gemaakt door Nachtschaduw
© Nachtschaduw

Een tweede indoor stage die onze aandacht trok en waar we vooral naar uitkijken is "The Dome."  Hiervoor werd een selectie van de beste locals samengevoegd tot een reeks opwindende b2b sets met o.a Emilija b2b Wannes Lenaers, Hayek b2b Killjoy, Jane Muss b2b Low E, Lolita b2b Myu:sa b2b Waltur & Soya b2b TRBL.

Foto  van MODUL'AIR, gemaakt door Nachtschaduw
© Nachtschaduw

Ook op de 2e outdoor stage - Courtyard - is er plaats voor zowel lokaal als internationaal talent en verwelkomen we niemand minder dan Airod, Bjarki b2b Chlär, Helena Lauwaert, Jacidorex, Lebawski & Parfait.

Foto  van MODUL'AIR, gemaakt door Nachtschaduw
© Nachtschaduw

Als laatste en ook de grootste stage kondigt MODUL'AIR ook opnieuw een chill out zone aan die we zowel indoor als outdoor terugvinden, om elke feestvierder eraan te herinneren dat het meer dan belangrijk is om even de dansbatterijtjes op te laden met een frisse dorstlesser in één van de vele hangmatten! 

Foto  van Modular Festival, in opdracht van MODUL'AIR
© MODUL'AIR
Foto  van Modular Festival, in opdracht van MODUL'AIR
© MODUL'AIR

Naar aanloop van deze zomer heeft MODUL'AIR opnieuw enkele samenwerkingen in petto met organisaties zoals Rimbu, Rave Alert én Acidelics. Samen vormen zij dé ultieme combo om het festivalseizoen te openen! 

Foto  van MODUL'AIR, Rimbu en NEORAVE XL ⏤ OPEN AIR
© MODUL'AIR, Rimbu

Tickets

Wie nog twijfelt om af te zakken naar Flanders Expo voor een dag -en nacht rave wacht best niet te lang, want de tickets gaan snel de deur uit en het ziet er naar uit dat MODUL'AIR dit jaar uitverkoopt! Je kan kiezen tussen volledige tickets waarmee je zowel overdag als 's nachts kan blijven of nachttickets, waarmee je vanaf 23:00 binnen kan.

Kopfoto: © MODUL'AIR

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête