Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
From Dusk Till Dawn

24/09/2023 / Julie SaudemontJulie Saudemont

Win duotickets voor From Dusk Till Dawn in Chinastraat

Maak je klaar voor een nacht vol elektronische magie, geweldige muziek en een onvergetelijke ervaring op "From Dusk Till Dawn."

Al een jaar lang herstelt "From Dusk Till Dawn" Gent in zijn glorie met hun opwindende concept van melodic techno. Op 29 september gaan ze weer los met een ongelofelijke line-up die elke elektronische muziekliefhebber zal bekoren, en dit alles in de betoverende omgeving van Chinastraat.

Foto  van FROM DUSK TILL DAWN 003 W/ FAT COSMOE, gemaakt door Nachtschaduw, in opdracht van From Dusk Till Dawn
© Nachtschaduw

"From Dusk Till Dawn" is veel meer dan zomaar een feest; het is een muzikaal avontuur dat feestgangers meeneemt op een nachtelijke reis. Deze editie is extra bijzonder omdat ze hun eerste jubileum vieren na vijf uitverkochte edities, waaronder een legendarisch evenement in Amsterdam als afsluiter van het muziekfestival Loveland

Tijdens hun voorgaande edities hebben ze verschillende facetten van de elektronische muziek verkend, met artiesten zoals Mark Hoffen, Beswerda, KIMMAN, Fat Cosmo, Olympe, Tal Fussman en vele anderen.

Voor dit jubileum hebben ze niemand minder dan Robag Wruhme, Jonathan Kaspar, Aera, en resident DVSK uitgenodigd om samen met het publiek hun éénjarige bestaan te vieren.

Foto  van FROM DUSK TILL DAWN 002, gemaakt door  Kiany Moykens, in opdracht van From Dusk Till Dawn
© Kiany Moykens

Line-up 

Duitse meester Robag Wruhme staat bekend in de elektronische muziek om zijn unieke geluid en eclectische sets die het publiek meenemen op een reis door diverse elektronische genres. Met releases op labels zoals Kompakt / Pampa Records (DJ Koze) heeft Robag Wruhme geen verdere introductie nodig.

Jonathan Kaspar wordt beschouwd als het grootste talent van Kompakt Records en heeft al lang zijn stempel gedrukt op de elektronische muziekscene met diepe en hypnotiserende tracks. Zijn releases zijn te vinden op labels zoals Innervisions (Ame/Dixon) en Cocoon Recordings (Sven Vath).

Daarnaast is er nog de Duitse producer Aera, hij brengt zijn kenmerkende groovy geluid naar de dansvloer en staat bekend om zijn vermogen om een betoverende sfeer te creëren. Hij heeft tracks uitgebracht op labels zoals Innervisions, Afterlife, en Exit Strategy.

Uiteraard mag de resident DVSK, ofwel DUSK, niet ontbreken op deze indrukwekkende line-up. Zoals altijd zal Maxime de platen naadloos mixen.

Iedereen is uitgenodigd om te komen dansen, vieren en te genieten van een jaar vol elektronische magie in Gent. Laat de muziek je leiden vanaf het vallen van de avond tot het gloren van een nieuwe dag. 

Foto  van FROM DUSK TILL DAWN 003 W/ FAT COSMOE, gemaakt door Nachtschaduw, in opdracht van From Dusk Till Dawn
© Nachtschaduw

Tickets

Mis dit unieke evenement niet! Tickets zijn momenteel beschikbaar in de vierde en laatste wave voor 23,7 euro. Wees er snel bij, want ze vliegen de deur uit. Gelukkig mogen wij ook 2 duotickets weg geven. Check voor meer info onze Instagrampagina.

Kopfoto: ©

From Dusk Till Dawn

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête