Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Bar Belle Vie 2019

18/05/2022 / Dieter Holvoet

#WEDSTRIJD: Drie duotickets voor dag 1 van Bar Belle Vie, het meerdaags openluchtfestival in hartje Wichelen

Drie dagen feesten, gehost door Belgische instituten Ketaloco, We Play House Recordings en Age of Love.

Bar Belle Vie is een meerdaags openluchtfestival in hartje Wichelen, door en voor vrienden, muziekliefhebbers en levensgenieters. Een realisatie van een grote, hechte groep vrienden die er naar streeft zich op de kaart te zetten als een evenement waar iedereen zich welkom voelt en vrij, ongestoord een leuke tijd kan beleven.

Ook dit jaar blijven ze bij hun originele format van 3 dagen muziek en gezelligheid, maar deze keer binnen een tijdspanne van één week: drie evenementen op zaterdag 21, woensdag 25 en zaterdag 28 mei.

Terwijl ze andere jaren hun eigen lineup samenstellen, nodigen ze dit jaar 3 concepten of labels uit die perfect de stijl verpersoonlijken waar ze hun publiek mee willen laten kennismaken: Ketaloco, We Play House Recordings en Age of Love. Stuk voor stuk zijn het gevestigde waarden in het wereldje, maar toch verschillend binnen Bar Belle Vie's grote liefde: house music!

Tijdens de eerste dag is Ketaloco van de partij, een partyconcept voor de liefhebbers van de diepere, melodische sounds. Achter het concept staan de gebroeders Caspar & Don Cabron, die daarnaast ook het brein zijn achter de welbekende Thé Dansant feestjes. Hun headliner is de Spaanse Edu Imbernon: die staat bekend voor zijn krachtige remixes en originele producties, maar ook met zijn muzieklabel en feestconcept Fayer waar hij de wereld mee rond reist. Daarnaast vind je - hoe kan het ook anders - Caspar & Don Cabron achter de decks, maar ook de Belgen HeckmanRupert Harvey & JLNJaenBates & Sax en Klaus & Juan.

Tickets

Tickets voor zaterdag zijn nog steeds te koop en kosten je €25.90. Maar misschien is het jouw lucky day, want wij mogen drie duotickets weggeven! Wat je daar juist voor moet doen lees je op onze Instagrampagina.

Kopfoto: © Bar Belle Vie

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête