Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

13/10/2016 / Sophie Daniels

We Are The Future viert feest in Fuse met Midland en Joy Orbison (21/10)

Het Brusselse feestconcept We Are The Future, WATF in de volksmond, blaast dit jaar 3 kaarsjes uit. En om dat te vieren geven ze, wat dacht u anders, een stevige fiësta. Op vrijdag 21 oktober toveren ze hun vaste uitvalsbasis Fuse naar goede gewoonte om in een oase van bonkende beats, bezwete lijven en blije gezichten.

Voor deze editie nodigen ze het Engelse AUS Music uit, dat dit jaar ook wel wat te vieren heeft. Het label van opperhoofd Will Saul bestaat namelijk 10 jaar, en dat zullen ze in de Blaesstraat geweten hebben. Naast lokale lievelingen Borealis en de eerdergenoemde Will Saul, zakken namelijk ook Joy Orbison en Midland af naar onze hoofdstad. Een line-up om - al zeggen we het zelf - duimen, vingers, en god-weet-wat-nog bij af te likken.

Orbison heeft de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd door releases op onder andere Hotflush Recordings, AUS Music (duh!), Nonplus en zijn samenwerkingen met Boddika, terwijl Midland hoge ogen gooide op Phonica, Feel My Bicep en Graded/Regraded. Zijn begin dit jaar verschenen Final Credits verdient wat ons betreft zelfs nu al een plaatsje in de eindejaarslijstjes.

De heren serveren een mengeling van house, disco, uk funky en ander lekkers dat recht naar de heupen gaat, een aanrader voor iedere fijnproever die houdt van het betere huis-werk. Ook al goesting gekregen? Bestel je presale tickets dan hier.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête