Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van TRANSMISSION ▨ abandoned garage rave, gemaakt door Denkraam

15/02/2023 / Dieter Holvoet

Transmission, de eerste en laatste rave in een oude Gentse parkeergarage

Een reeks lokale DJ's zullen b2b het kot afbreken voor dat binnenkort officieel gebeurt

Enkele weken geleden werd er vanuit het niets een mysterieus, nieuw evenement aangekondigd: Transmission. Het is een eenmalig concept op een locatie in Gent die binnenkort zal verdwijnen. 

Op de lineup staan vier b2b's van lokale artiesten: Ampe b2b Delivery Guy, Soya b2b TRBL, Balaklava404 b2b Lena De Roose en Veedeewee b2b Broex. Allemaal artiesten die je mogelijk reeds gezien hebt in clubs als Fuse en Kompass. Verwacht je aan een rave met een underground vibe en muziek die wat rond de trance/techno-sferen zal hangen. Niet te hard, maar zeker ook niet te rustig.

Eén van de organisatoren Seger Scheyving, beter bekend als Delivery Guy en organisator van de IIIMAGINE-shows, licht de locatie wat verder toe.

Er zijn nog nooit evenementen georganiseerd. Het is een oude garage die nog maar sinds kort leeg staat. Bij het passeren met de auto zagen we toevallig dat dat gebouw binnen anderhalve maand afgebroken zou worden. Daarom is het redelijk uniek dat we daar voor de eerste en laatste keer iets kunnen organiseren. We willen echt iets kwalitatief brengen: de ruimte zal verlicht worden door een subtiele buislichtinstallatie met Astera’s en het geluid wordt verzorgd door een sublieme Funktion One soundsystem.

Seger Scheyving

Foto  van TRANSMISSION ▨ abandoned garage rave, gemaakt door Denkraam
© Denkraam

Tickets

De eerste wave tickets is al de deur uit. De tweede wave is te koop aan 18 euro per ticket, terwijl de derde wave is voorbehouden voor aan de deur, waar de tickets je 22 euro zullen kosten. De verkoop gaat snel, dus wacht niet te lang als je er graag bij wil zijn!

Kopfoto: © Denkraam

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête