Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

16/12/2015 / Sophie Daniels

Time to go back to school

De School, de nieuwe club van een deel van het team achter de voormalige club Trouw, opent op zondag 3 januari voor vijf jaar haar deuren. Ze hebben een 24-uurs vergunning op zak en zijn nu helemaal klaar om de oude Trouw weer te laten weergalmen in een nieuwe omgeving.

In de voormalige fietsenkelder van De School huist de club, met een dansvloer voor ongeveer vijfhonderd mensen. De dj draait tussen het publiek, net zoals we dat gewoon zijn bij de bekende Boiler Room sets. Naast clubnachten zullen er concerten georganiseerd worden in een oud technieklokaal waar ongeveer tweehonderd mensen in kunnen. De programmering van de concerten gebeurt in samenwerking met Subbacultcha.

We hebben ervoor gekozen niet samen te werken met externe promotors, zodat dj's de ruimte hebben om hun eigen avonden te vullen met artiesten waarmee zij een goede band hebben.

Nu, dansen is niet het enige wat je er kan doen. Zo zal er in De School ook een restaurant, gymzaal en café zijn waar je elke dag terecht kan. In de gym kan je zelfs yoga-lessen volgen. De club bevindt zich aan de Jan van Breemenstraat in Amsterdam bij het Rembrandtpark.

Foto  van De School
© De School
Foto  van De School
© De School

Vandaag maakten ze hun events voor de maanden januari en februari bekend, wij maakten alvast een selectie van de leukste feestjes.  

  • vrijdag 8 januari: BARNT + CINNAMAN (Tickets)
  • zaterdag 23 januari: ETAPP KYLE + JASPER WOLFF & MAARTEN MITTENDORFF (Tickets)
  • vrijdag 5 februari: SETH TROXLER (Tickets)
  • zaterdag 20 februari: PETER VAN HOESEN + SANDRIEN (Tickets)