Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
HORS-SOL

17/04/2024 / Evelyne Vanherf

De in Parijs gevestigde crew en evenementenserie HORS-SOL landt vrijdag in de magazijnruimtes van Buda BXL

Met een stevige lineup dat varieert van progressieve house tot trance en techno.

De in Parijs gevestigde crew- en evenementenserie HORS-SOL landt deze vrijdag in de magazijnruimtes van Buda BXL voor hun allereerste nacht in Brussel. Het collectief is opgericht door DJ's en residents Leo Lastvuska & Jules Jolly en zijn momenteel bezig aan hun voorjaartour. 

HORS-SOL organiseert al enkele jaren veilig en gastvrije feesten rond Parijs en recentelijk in enkele Europese steden, met avonden vol euforische sfeer, waarbij progressieve, house, trance en technoklanken worden gecombineerd. Laten we het retro-nostalgisch noemen. Voor deze bijzondere avond neemt HORS-SOL beide ruimtes van Buda over met een aantal topartiesten op de lineup.

JOLLY
©

JOLLY

LASTVUSKA
©

LASTVUSKA

Kasper Marott

Kasper Marott is al jaren een goede vriend van het collectief en is een vaste gast in het HORS-SOL uitgaans- en partycircuit. Als ongeëvenaarde selector laat hij al jaren dansvloeren in alle uithoeken van de wereld zien, met een nederigheid die past bij zijn passie. Zijn etherische maar duistere universum balanceert op de grens tussen trance, goa en techno. 

U.r.trax

u.r.trax levert eclectische DJ-optredens die een divers geluid omarmen. Van trippy techno tot ruige en koude electro en backroom donkere trance, u.r.trax pleit voor meeslepende muziek voor de geest. Drumster sinds haar prille jeugd, begon ze met produceren in haar vroege tienerjaren en concentreerde zich een paar jaar later op techno. 

Spray

Geworteld in Ierland, en nu gevestigd in het Hollywood voor DJ’s dat Berlijn heet, heeft Spray snel lawaai gemaakt voor baanbrekende crews als Radiant Love, Soulseekers Allowance en HÖR. Oorspronkelijk opgericht als een labelproject voor het heruitbrengen van pyro- en freaky prog-muziek, evolueerde het innerlijke verlangen naar het geluid en naar het produceren van tracks en mixen tijdens de lockdown. Dit resulteerde uiteindelijk in de natuurlijke overgang naar een carrière als producer-DJ.

Flo Massé

Flo Massé veroverde de internationale elektronische muziekscene met haar aanstekelijke energie, door het leveren van unieke sets gecomponeerd door solide muzikale selecties en mixen. Haar Boiler Room werd door Trommel geselecteerd als één van de 25 beste elektronische mixen van 2022. Gecombineerd met de Braziliaanse zon, is onderstaande set zeker eentje om te beluisteren! 

A Strange Wedding

Producent Adrien van de Velde uit Saint-Etienne treedt op als A Strange Wedding, de alias voor zijn livesessies en producties. Geïnspireerd door trance, EBM, techno en psychedelische ritmes creëert hij zijn eigen interpretaties van deze verschillende stijlen en geluiden. Laat je meevoeren door zijn eigen persoonlijke universum zoals hij het noemt. 

Kuba'97

Altijd op zoek naar de trance-danservaring, verandert Kuba ‘97 menigten in stammen met zijn diepe hypnotiserende geluiden. Energie stroomt in en uit lichamen, met frequenties die introspectie en een gevoel van samenhorigheid op de dansvloer aanmoedigen. Zijn trance-danservaring wordt gekenmerkt door de klanken van hedendaagse psychedelia en tribalistische techno uit de jaren 90. Nooit eindigende spiraalvormige grooves worden begeleid door dromerige sjamanistische klanken.

Give-away

Wij mogen voor dit event 2 x 2 tickets weggeven! Wil je weten wat je hiervoor moet doen? Ga dan snel een kijkje nemen op onze Instagrampagina

Tickets

  • Vroeg ticket (entree vóór 00:00 uur) betaal je 14,99 euro
  • Laat ticket betaal je 18,99 euro
  • Laatste kans ticket betaal je 22,98 euro
Tickets
Kopfoto: ©

HORS-SOL

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête