Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto van no nonsense

18/03/2022 / Dieter Holvoet

No Nonsense brengt Teki Latex naar de Muziekodroom in Hasselt

Bambounou⁣⁣ en Kuba '97 zijn ook van de partij

geen zever. rechttoe rechtaan. gewoon vlammen.

No Nonsense brengt de focus terug naar de basics: geen nonsens, geen tierlantijntjes, geen hokjesdenken - volledige focus op muziek en scenografie van de club. Dat uit zich in een heel minimalistische inkleding en lichten om de intimiteit tussen publiek en artiest zo goed mogelijk te garanderen. Voor deze tweede editie zijn Teki Latex, Bambounou⁣⁣ en Kuba '97 van de partij.

Giveaway

We mogen van de organisatie een aantal duotickets weggeven. Hoe je juist zo'n ticket kan bemachtigen lees je op onze Instagram.

Ik doe mee!

Teki Latex is een op zijn minst gezegd uitzonderlijke persoonlijkheid. Hij is afkomstig van Parijs en staat bekend om zijn betrekking in verschillende hip-hop- en elektronische muziekformaties in zijn hometown. Hij mengt beide genres ook zonder moeite: van techno naar grime, naar hardcore en hip-hop, hij doet het allemaal. Zijn set van op de afgelopen editie van Horst zal ons nog lang bijblijven. 

Kwestie van binnen het thema 'legendarische Parijse DJ's' te blijven, is ook Bambounou⁣⁣ uitgenodigd. Deze producer slash DJ werd destijds door Laurent Garnier bestempeld als 'niets minder dan de heropstanding van de Franse techno', en heeft die titel sindsdien alleen maar eer aangedaan.

Veelzijdigheid is een schone zaak en de platencollectie van Kuba'97 is precies dat: bekijk maar eens zijn #cratedigging feature van vorige zomer. Zijn sound zal van set tot set verschillen, jonglerend met tempo's en stemmingen. Zijn specialiteit is het vertalen van zijn eigen verhaal naar de dansvloer en tegelijk te blijven inspelen op het publiek. Van hard aankomende piekmomenten tot subtiele opwarmers: of de set nu opvliegende breaks vereist uit het tijdperk van de beruchte warehouse raves of een zacht patroon van rustgevende ambient pads, Kuba'97 zal het antwoord in zijn platentas kunnen vinden.

Tickets

De eerste twee waves zijn reeds de deur uit, maar voor de snelle mensen onder ons zijn er nog tickets in de laatste wave aan €16,5 per stuk.

Kopfoto: © no nonsense

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête