Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Naastelkaar

27/02/2024 / Evelyne Vanherf

Naastelkaar deze vrijdag in de Chinastraat samen met één ​​van Helsinki’s gerenommeerde dj’s Carlina Carpelan

Wij mogen voor deze vijfde episdode good vibes 2 tickets weggeven!

Julie De Vrieze
©

Julie De Vrieze

Naastelkaar heeft voor ons een vijfde episode good vibes klaarstaan. Deze vrijdag op 01 maart zet het Gentse collectief met trots één ​​van Helsinki’s gerenommeerde dj’s in de spotlight: Carlina Carpelan. Als je alvast een voorproefje wilt van wat er vrijdag te wachten staat, stem dan morgen af op hun Instagrampagina voor een leuke livestream met de beste beats van Damien & Marvin. Voor wie nog twijfelt om af te zakken naar de Chinastraat of nog geen ticket heeft? Wij mogen voor deze editie 2 tickets weggeven. Maak hieronder al kennis met de artiesten die vrijdag op de line-up staan te shinen. 

Carlina Carpelan

Carlina's liefde voor muziek wordt duidelijk weerspiegeld in haar sets, waarin ze respect toont voor diverse genres van clubmuziek, gecombineerd met elegantie en persoonlijkheid. Ze heeft meer dan 7 jaar indruk gemaakt in de muziekscene van Helsinki, waar ze vocaal opkomt voor de rechten van vrouwen die muziek maken uit passie, niet voor roem. 

Met verfijning draait ze platen die de dansvloeren naar nieuwe hoogten tillen. Hoewel ze een opvallende aanwezigheid is op sociale media, heeft ze ook een vaste plek als resident bij zowel Club Kaiku als Postbarhelsinki. Ze heeft artiesten zoals Jane Fitz, Dave Clarke, Speedy J en vele andere legendes ondersteund. Kortom, Carlina is ongetwijfeld een artiest om in de gaten te houden.

Damien Dardenne 

Voor Dardenne zijn energie en risico de sleutelwoorden van zijn sets, waarbij hij het publiek uitdaagt met onverwachte oldschool skills, soms vergeten door de nieuwe generatie dj’s. Hij is resident bij Funke, ex resident bij C12, regular bij Fuse en co-founder van het Gentse collectief Naastelkaar. Zo bracht hij onder zijn alias  Session 4000 vorig jaar nog een nieuwe EP uit op het Amsterdamse Locked-in label. Hij speelt muziek zonder grenzen, verrast je met zijn selectie oude platen van god weet waar, neemt graag risico's en daagt het publiek graag uit. 

Marvin

Marvin maakt het duo van Naastelkaar compleet. Toen hij de elektronische muziekcollectie van zijn vader ontdekte, opende zich voor Marvin de wereld van 90's house en trance. Zijn sets worden dan ook sterk beïnvloed door de housemuziek uit de jaren '90 en vergeten clubklassiekers. Afgelopen weekend stond hij nog achter de draaitafels in Funke, waar de dansvloer zoals altijd in beweging was. Verwacht een mix van hedendaagse en gevestigde muziek als je naar zijn set luistert.

Tickets

Voor een ticket van dit event betaal je 10 euro. Indien je nog geen ticket hebt, kan je nog kans maken om er eentje te winnen. Wij mogen er namelijk 2 weggegeven. Wat je moet doen? Kijk snel op onze Instagrampagina

Kopfoto: ©

Naastelkaar

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête