Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Marvin & Damien van Naastelkaar

06/09/2023 / Evelyne Vanherf

Naastelkaar maakt zich klaar voor een psychedelische techno-avond in de Chinastraat

Met Sunju Hargun, Sookie, Marvin & Dardenne.

Naastelkaar heeft voor ons een vierde episode good vibes klaarstaan. Op vrijdag 08 september zet het Gentse collectief de psychedelische technostam in de spotlight met één van de topartiesten van het genre: Sunju Hargun. Voor wie nog twijfelt om af te zakken naar de Chinastraat, maak hieronder al kennis met de artiesten die vrijdag op de line-up staan te shinen. 

Marvin & Damien van Naastelkaar
©

Marvin & Damien van Naastelkaar

Sunju Hargun

Van Azië tot Europa, met optredens in clubs als Panorama Bar, festivals als Horst, Organik en Equation, en optredens in Japan, heeft Sunju Hargun geïllustreerd hoe zijn unieke kruisfusie van culturen en muzikale mengsels goed wordt ontvangen over meerdere continenten, van clubsettings tot buitenpodia. Naast zijn liefde voor dj'en en het naar de dansvloer brengen van zijn muzikaal gevarieerde palet, vinden zijn liefdeswerkprojecten, Karma Klique en Siamese Twins Records, ook een steeds groeiende basis in de pan-Aziatische elektronische muziekscene. 

Sookie

Sookie brengt genre-buigende maar vooral vrolijke, energieke upbeat en pumpin tracks naar voor. Ze houdt van lange ambientreizen en donkere downtempo beats. Vinylfangirl met een speciale liefde voor alles uit de jaren 90. 

Dardenne & Marvin

Voor Dardenne zijn energie en risico de sleutelwoorden van zijn sets, waarbij hij het publiek uitdaagt met onverwachte oldschool skills, soms vergeten door de nieuwe generatie dj’s. Hij heeft tijdens zijn vele jaren in Brussel laten zien wat hij in huis heeft tijdens zijn sets gespeeld in Fuse, C12, Horst en nog veel meer. Vorig weekend konden we hem nog aan het werk zien op Space Safari, deze week organiseert hij samen met Marvin een psychedelische techno-avond in de Chinastraat. Marvin maakt het duo van Naastelkaar compleet. Toen Marvin de elektronische muziekcollectie van zijn vader ontdekte, werd hij zich bewust van het bestaan van 90's house en trance. Sindsdien is hij op zoek naar verborgen juweeltjes en zal hij er alles aan doen om jou een mooie nacht te bezorgen. 

Tickets

Early Bird tickets zijn ondertussen al uitverkocht, maar geen zorgen je kan nog een presale ticket kopen voor 13,50 euro. 

Koop je tickets hier

Zin in een psychedelische techno-avond in de Chinastraat?

Tickets
Kopfoto: ©

Marvin & Damien van Naastelkaar

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête