Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
MODUL'AIR

28/08/2023 / Evelyne Vanherf

De MODUL'AIR bijeenkomsten van september op een rijtje

3 evenementen met elk een eigen fenomenale line-up!

Het befaamde open-air concept in Flanders Expo - MODUL'AIR - is terug. Sinds 2021 is MODUL'AIR erin geslaagd om al 2 zomers lang Flanders Expo om te toveren in elke feestvierder zijn favoriete openluchtplek! Het is een veelzijdige locatie waar verschillende evenementen en raves - zowel indoor als outdoor - worden gehouden. Deze week starten ze opnieuw met een reeks evenementen die jij en ik maar best even in onze agenda aankruisen. Te beginnen met MOONDAY, gevolgd door de allereerste open air van STIMULAR en last but not least sluiten ze de maand september af met de beestige jungle van RIMBU. Wij zetten deze 3 evenementen met elk hun fenomenale line-up graag eens op een rijtje voor jullie!

MODUL'AIR
©

MODUL'AIR

Moonday - zondag 3 september 

Moonday Open Air – een meeslepend samenzijn met een betoverende mix van enkele van de meest verfijnde en snelst opkomende artiesten die de scene te bieden heeft. Met onder andere Cera Khin die voor het stevigere technowerk zorgt met een mix tussen hardcore en hard trance, gevolgd door Patrick Masons onstopbare sets vol energie en dynamiek tussen techno en house. Héctor Oaks die ons graag onderdompelt in een techno- en ravesfeer met krachtige en snelle kicks. Helena Lauwaert die een mengeling brengt van alles wat het genre techno te bieden heeft. Afsluitend met Pegassi die ons een zomer lang liet genieten van zijn diepe baslijnen en freaky melodieën. Deze lineup heeft alles om jouw zondag helemaal perfect te laten overlopen in maandag.

MODUL'AIR
©

MODUL'AIR

Stimular - zaterdag 9 september

STIMULAR is een viering van vrijheid, gevoelens en de geest van de underground, maar is ook de hardste hardcore, gabber, tekno, acid, experimental, noise en industrial. Op zaterdag 9 september neemt het team van STIMULAR ons mee voor een hardcore-techno-escapade tijdens hun eerste openluchtfeest op de gronden van MODUL'AIR. Naast opzwepende muziek met onder andere artiesten als Angerfist, Jacidorex, Yoshiko, Detest, Unicorn On K en nog veel meer brengen ze ook hun eigen springkasteel mee! Bereid je voor op veel bouncing, zowel op als naast de dansvloer.

MODUL'AIR
©

MODUL'AIR

Rimbu - zaterdag 16 september 

Your never-ending serotoninetrip - RIMBU - heeft voor deze editie voor het thema 'stormachtige getijden' gekozen. Al meer dan 5 jaar slaagt RIMBU er in alle hongerige industrial technoroedels te verenigen en dat zal deze keer niet anders zijn. Terwijl de echoënde golven hun dromen intrekken, krijgen visioenen van hun volgende oceanische escapade vorm. Verborgen onder het glinsterende oppervlak, terwijl het daglicht plaats maakt voor de omhelzing van de nacht, zullen hun muzikale wilde instincten opnieuw samenkomen en de krachten bundelen voor een feest met hoogtij! Krachtpatsers zoals KRTM, Manu Le Malin, Caravel, Tham, Incident Prism, Twan en Wallis zullen jou op zaterdag de dieptes van de oceanen laten zien. Anchors aaaaweigh! 

MODULAIR
©

MODULAIR

Als laatste voorziet MODUL'AIR ook opnieuw een chill out zone aan die we buiten kunnen terugvinden, om elke feestvierder eraan te herinneren dat het meer dan belangrijk is om even de dansbatterijtjes op te laden met een frisse dorstlesser in één van de vele hangmatten! 

MODULAIR
©

MODULAIR

MODULAIR
©

MODULAIR

Tickets

Wie nog twijfelt om af te zakken naar Flanders Expo voor een daytime rave wacht best niet te lang, want de tickets gaan snel de deur uit en het ziet ernaar uit dat MODUL'AIR ook deze keer uitverkoopt! Bekijk hieronder de tickets voor de drie aanstaande events.

Kopfoto: ©

MODUL'AIR

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête