Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Club Aura, gemaakt door Club Aura

20/05/2024 / Evelyne Vanherf

Het eerste event van het Antwerpse collectief Ge-stoord, deze zaterdag in Club Aura

Gedreven door de ambitie om een Berlijnse vibe te creëren, hebben ze hun slogan vastgelegd: "No Phones. No hype. Just Techno."

Het Antwerpse collectief Ge-stoord is het resultaat van de samenkomst van drie vrienden, verenigd door hun liefde voor techno en hun gezamenlijke missie om de Antwerpse techno scene nieuw leven in te blazen. Gedreven door de ambitie om een Berlijnse vibe te creëren, iets wat Antwerpen echt mist, hebben ze hun slogan vastgelegd: "No Phones. No hype. Just Techno.

Het collectief heeft deze vrijdag hun eerste event op de agenda staan en nodigt Laura van Hal & Herton uit om de avond op te fleuren met hun hypnotiserende technobeats en groovy ritmes. 

Ge-stoord
©

Ge-stoord

Artiesten van de avond:

Herton

Herton is een Brusselse DJ die sinds 2016 furore maakt in de elektronische muziekscene. Met residenties bij Zodiak Brussels en Dualism Berlin heeft hij zijn positie als rijzende ster verstevigd. 

Geïnspireerd door de energie en verbinding van DJ-en, begon Herton zijn eigen carrière en kreeg al snel erkenning met zijn unieke stijl en naadloze mixen. 

Naast het dj'en staat Herton bekend om het verleggen van grenzen en het verkennen van nieuwe sonische gebieden. Met zijn talent en vastberadenheid is Herton een sterke kracht in de elektronische muziekscene.

Met een big smile en aanstekelijke dansjes is hij eentje die je niet snel zal vergeten. 

Laura van Hal

De Nederlandse DJ/Producer Laura van Hal is een snelgroeiende naam in de Europese technogemeenschap. Haar sets zijn geïnspireerd op de vele verschillende dansvloeren waarop ze door de jaren heen heeft gedanst. Met haar ingewikkelde muziekselectie zorgt ze voor sterke, trippy en groovy DJ-sets die haar publiek meenemen op een hypnotiserende maar energieke reis.

Naast het produceren en DJ'en runt Laura haar eigen radioprogramma, "Leto Radio" bij Open Source Radio in haar geboorteplaats Nijmegen.

CMPND

Dennis Jaamann, ook bekend als CMPND, is een Belgische technoliefhebber die zich sinds eind jaren '90 verdiept in het genre. Beïnvloed door grootheden als Kr!z en The Advent, combineert CMPND naadloos klassieke en hedendaagse platen, waardoor groove-gerichte, rauwe en hypnotiserende techno ontstaat. 

Met zijn eerste releases is CMPND klaar voor een significante aanwezigheid in het toekomstige technolandschap, terwijl hij dieper in de productie duikt.

Andrew Bløck

Andrew De Block, ook bekend als Andrew Bløck, begon zijn muzikale carrière in Antwerpen, geïnspireerd door elektronische beats. Hij stapte over van het verkennen van house en minimale geluiden naar het onderdompelen in underground techno, en evolueerde zowel als DJ als producer.

Zijn sonische tapijt bestaat uit een mix van rauwe percussie en hypnotiserende piepjes, waardoor ingewikkelde texturen en lusachtige low-end grooves ontstaan. Andrews oprechte liefde voor muziek, geworteld in de underground scene, blijft zijn niet-aflatende toewijding en evolutie in de wereld van elektronische muziek aandrijven.

Tickets

Een ticket voor dit event kost je €12,50 euro. 

Kopfoto: © Club Aura

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête