Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ons Ritme

21/02/2024 / Evelyne Vanherf

Het collectief Ons Ritme brengt de groove naar de Beestenmarkt in Gent

Wij mogen 5 tickets weggeven voor deze groove-avond op vrijdag!

Miguel De Soussa
©

Miguel De Soussa

Wie vrijdag wil genieten van een goede groove, moet naar de Beestenmarkt in Gent komen. Daar zal het Gentse collectief Ons Ritme de avond cureren in CLUB4. 

Het collectief staat bekend om de essentie van groove-muziek te laten zien, met een mix van muziek, beweging en vreugde. Ze streven ernaar om een ​​prominente aanwezigheid van groove te creëren, vooral geïnspireerd door het Nederlandse en Berlijnse geluid. In een landschap waarin velen trends snel volgen, blijven ze trouw aan hun principes en vermijden ze misbruik van de term ‘groove’. Ons Ritme blijft standvastig in hun toewijding, waarbij kwaliteit boven tijdelijke trends wordt gesteld, en behoudt zo de authenticiteit van hun unieke geluid. 

Herton
©

Herton

Voor een avond vol groovy vibes heb je natuurlijk artiesten nodig die deze sfeer kunnen creëren. Dat Herton hiervoor de geschikte kandidaat is, kan iedereen beamen die al een set van hem van dichtbij heeft mogen ervaren. Geïnspireerd door vele technokunstenaars, eerst uit België, daarna uit Berlijn, Detroit en Birmingham, begon Herton aan een eigen carrière en kreeg hij erkenning na jarenlang zijn unieke stijl en naadloze mixen te hebben geperfectioneerd. Zijn moves achter de draaitafels zijn zo aanstekelijk dat stil blijven staan geen mogelijkheid is. 

Het collectief geeft ook opkomende groovy artiesten, zoals James Vallon, Max, I Love Cats en Senesi, een plaats achter de draaitafels. Verwacht een gezellige, zweterige avond in Club4. 

Tickets

De eerste reeks tickets is volledig uitverkocht; voor de tweede reeks betaal je 8 euro. Kom je niet alleen? Dan is er ook nog de familiepas voor 4 personen, verkrijgbaar voor 18 euro. 

Wil je nog steeds kans maken op een gratis ticket? Dan heb je geluk, want wij mogen 5 tickets weggeven. Benieuwd naar wat je daarvoor moet doen?  Ga snel naar onze InstagramPagina

Kopfoto: ©

Ons Ritme

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête