Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Beau Hellinckx

15/11/2023 / Evelyne Vanherf

Donderdag 16 november geeft WOLKVOLK hun derde feest als collectief en hun eerste feest als VZW

Maak je klaar voor een onvergetelijke nacht vol muzikale ontdekkingen en groovy sounds. Ontdek samen met ons de artiesten van de avond!

WOLKVOLK ontstond in een groep vrienden die een passie heeft voor, je raadt het nooit, wolken en een gemeenschappelijke interesse in elektronische muziek bezit. Op donderdag 16 november organiseert WOLKVOLK al hun derde event als collectief en hun eerste feest als VZW. Na hun eerste succesvolle evenement eerder dit jaar in Minus One in Gent, zijn ze als collectief en ook als resident dj's (FERRE & MØKER) serieus aan het groeien, waardoor ze nu een versnelling hoger schakelen. Nebula By WOLKVOLK is hier het startschot van. 

Wolkvolk
©

Wolkvolk

Artiestengids voor de avond

Pradarne - The Godfather of KOTSESSIE - van 23.00 tot 00.00

KOTSESSIE is een opkomend groove collectief uit Gent dat zich toelegt op het belichten van underground muziek en opkomende talenten. Pradarne zijn sets zijn groovy, meeslepend en bevatten onverwachte ritmes en beats, waardoorje gegarandeerd in hogere sferen wordt gebracht. Voor pradarne is KOTSESSIE meer dan alleen muziek; het is een manier om vrienden en de groove scene met elkaar te verbinden. Deze waarden delen ze ook bij WOLKVOLK, een perfecte mix om de twee collectieven te verenigen. 

Pradarne
©

Pradarne

Skeletor Yogi - van 00.00 tot 01.00

Maak je klaar om weggeblazen te worden door SKELETOR YOGI! Dit opkomende DJ-duo, beste vrienden sinds de kleuterklas, brengt een golf van euforie en opwinding mee naar NEBULA. Met een uniek geluid en aanstekelijke energie, geïnspireerd door de duistere kanten van het leven en de kracht van het universum, brengen ze groovy techno songs met een perfecte balans tussen harde beats en meeslepende elementen. Laat je katapulteren in de wolken door hun euforische bouncy tracks en krachtige beats.

Ferre - van 01.00 tot 02.30

Na zijn recente Decadance debuut is FERRE er helemaal klaar voor om jullie op 16 november warm te doen krijgen op de dansvloer. Eerder deze zomer bewees hij zijn vaardigheden achter de draaitafels op evenementen als Contrast Rave en Helmgras Festival.  Als Wolkvolk resident neemt hij jullie volledig mee in de NEBULA, dus maak je klaar voor een vurige set, vol opzwepende grooves & beats, van Acidcore tot techno en alles daartussin. 

Bernossi (DE) - van 02.30 tot 03.30

Uit Duitsland afkomstig en al geruime tijd een essentieel onderdeel van de elektronische muziekscene van Neurenberg, bewijst Bernossi al jaren dat veelzijdigheid en een kenmerkend geluid inderdaad hand in hand kunnen gaan, en dat verveling geen enkele kans krijgt! Als een muzikale astronaut heeft Bernossi in de kosmos van elektronische beats gereisd en zijn eigen unieke geluid gevormd. Hoewel zijn muzikale reis in Neurenberg begon, straalt zijn talent ver buiten de stadsgrenzen. Waar hij ook gaat, laat hij een spoor van elektronische magie achter. 

MØKER  - van 03.30 tot 05.00

Negen maanden na zijn eerste optreden op Above The Clouds is MØKER zich aan het ontplooien tot een vaste waarde in de Gentse scene. Zijn talrijke verschijningen in Decadance en zijn set op DOUR Festival zijn hier het ultieme bewijs van. Daarnaast mag hij zichzelf binnenkort opmaken voor een set op Into The Loop, het grote nieuwjaarsfeest van Modulair. Maar eerst komt hij als Wolkvolk resident jullie betoveren op NEBULA. Verwacht om helemaal meegezogen te wordendoor zijn onweerstaanbare trance & grooves.

MØKER
©

MØKER

Wannes Lenaers - van 05.00 tot 06.00

Wannes Lenaers heeft een unieke manier om zijn muzikale verhaal te vertellen via donkere, melancholische soundscapes en euforische trance. Of hij nu zelfverzekerd gruizige techno of geestverruimende progressieve trance laat horen, deze jonge artiest weet wat er aan de hand is. Voor Wannes is het een jaar vol hoogtepunten geweest met verschijningen op Pukkelpop en Fuse. Hij neemt je mee op een reis door verschillende stijlen, waarbij hij interactie heeft met het publiek en zich gaandeweg moeiteloos aanpast. 

Tickets

De eerste wave tickets zijn al volledig uitverkocht, je kan nog een ticket bemachtigen van de tweede wave voor 12 euro! Wees snel is de boodschap! 

Tickets Nebula - donderdag 16 november

Tickets
Kopfoto: ©

Beau Hellinckx

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête