Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Artwork van Dance Mekanik V

18/03/2022 / Dieter Holvoet

Dance Mekanik viert hun derde verjaardag in De Chinastraat

Op de lineup staan Marching Machines, Identified Patient en DJ Athome

Dance Mekanik brengt 'een ode aan het verleden met oog voor de toekomst': ze willen de oude A.B.-Sounds sfeer terugbrengen aan de hand van een mix van new en old skool wave, new beat, ebm, electro, acid, techno en house. Deze derde verjaardagseditie doen ze dat onder andere met het donkere discoduo Marching Machines, die voor de eerste keer sinds hun bestaan een hybride live performance/dj set zullen brengen.

Daarnaast zullen ook zwaargewichten Identified Patient en DJ Athome van de partij zijn. De ene is een jonge Nederlander wiens donkere en energieke stijl hem al naar veel Europese clubs en festivals bracht, terwijl de andere al sinds de jaren '90 een grote invloed heeft op de Belgische underground clubmuziekscène. Dat belooft een mooie nacht te worden!

Tickets

De eerste wave is al uitverkocht, maar tickets in de tweede (laatste) wave zijn wel nog beschikbaar aan €17,08.

Kopfoto: © Dance Mekanik

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête