Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Céderic Vandenberghe

27/11/2023 / Evelyne Vanherf

Aftellen naar het nieuwe jaar met MODUL’AIR en Rave Alert met meer stages en nog meer artiesten dan vorig jaar

Into The Loop - uiteenlopende muzieksmaken bij elkaar brengen op één van de drukste uitgaansavonden van het jaar!

Voor degenen die het nog niet volledig beseffen, staat het nieuwe jaar, 2024, bijna voor de deur! Er staan natuurlijk tal van goeie feestjes gepland, maar MODUL'AIR en Rave Alert pakken deze NYE groots uit met een nieuw concept, dat meer stages en nog meer artiesten omvat dan vorig jaar. De naam, Into The Loop, is gericht op het wederkerend ritme van het leven, verwijst naar de start van een nieuw jaar of beter, een nieuwe loop. Bovendien zijn de festiviteiten passend gelegen in The Loop rond Flanders Expo, Gent. De meer dan 30 artiesten staan verspreid over vier stages: Neorave, Rimbu, Acidelics en een local stage die de focus zal leggen op groove & trance.

Céderic Vandenberghe
©

Céderic Vandenberghe

Verschillende muzieksmaken onder één dak

We kennen allemaal wel het dilemma met Nieuwjaar: samenkomen met vrienden, genieten van lekker eten en drinken en vervolgens overeenkomen naar welk feestje iedereen gezamenlijk wil gaan. Vanwege de diverse muzieksmaken is het niet altijd eenvoudig om te bepalen waar de groep de eerste uren van het nieuwe jaar wil doorbrengen. MODUL'AIR en Rave Alert bedachten zich hetzelfde probleem en komen hierdoor met een nieuw nightlife concept: Into The Loop. Een concept met de intentie om vrienden met uiteenlopende muzieksmaken bij elkaar te brengen op één van de drukste uitgaansavonden van het jaar. 

Dit jaar zullen er vier stages met elk hun eigen stage host en muzikaal karakter te ontdekken zijn tijdens de overgang van oud naar nieuw. Naast Neorave (Rave Alert) zien we ook enkele vertrouwde concepten terugkeren, zoals Acidelics en Rimbu, die eerder deze zomer al met uitverkochte open air shows de revue passeerden. Als vierde stage verhuist MODUL'AIR de Orbit, die deze zomer het epicentrum vormde van een hele reeks uitverkochte open air shows, naar binnen. Een stage waar de focus zal liggen op groove en trance, gebracht door een feilloze selectie aan locals. Hierdoor zien we verschillende genres zoals neorave, acid, hard techno, groove en trance gecoverd onder één dak. 

De nightlifesector in Gent bruist meer dan ooit en dat is te danken aan verschillende spelers waaronder MODUL'AIR. Het is tof om te zien dat ze nieuwe concepten blijven lanceren in onze stad. Zo is en blijft Gent pionieren in een razendsnel evoluerende sector."

Sofie Bracke, schepen van economie.

Lineup

De samenwerking tussen deze verschillende partners resulteert in een intrigerend programma met een gezonde mix van internationale en lokale artiesten. Voor elk wat wils! 

 

Chôkô

Bandikoot

Acidpach

Creeds

Enko & IND

Epidemie

Helena Lauwaert

Emilija

Jacidorex

Jan Vercauteren

KRTM

 

Keyser

Stanislawa

La Kajofol

Lena De Roose

Low E

Luche

MYU:SA

Pako Marckx

Pegassi 

Odymel

Radze

Sara Landry

Sevenum Six

Tahiri

Moker

Trillosta

Wannes Lenaers

Twan

VCL

DXPE

X&TRICK

.

Céderic Vandenberghe
©

Céderic Vandenberghe

Céderic Vandenberghe
©

Céderic Vandenberghe

Chill Out zone 

Als laatste en ook de grootste stage kondigt MODUL'AIR ook opnieuw een chill out zone aan, om elke feestvierder eraan te herinneren dat het meer dan belangrijk is om even de dansbatterijtjes op te laden met een frisse dorstlesser in één van de vele hangmatten! 

Tickets voor Into The Loop

Meer info vind je op het Facebookevenement. De eerste twee waves van tickets zijn op moment van schrijven al uitverkocht, tickets in de derde wave kosten je €36,90.

Tickets
Into The Loop
©

Into The Loop

Kopfoto: ©

Céderic Vandenberghe

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête