Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
DGTL

15/12/2016 / Sophie Daniels

DGTL heeft line-up werk klaar

In het weekend van 15 en 16 april van 2017 wordt het festivalseizoen afgetrapt met het Nederlandse DGTL Festival. Tijdens het tweedaagse elektronische muziekfestival op de NDSM-werf zetten bijna 32.500 liefhebbers hun beste dansbeentjes voor.

Vorig jaar was het festival ramuitverkocht en met deze line-up zou dat dit jaar ook wel eens het geval kunnen zijn. Voor 14 april, de openingsavond, komen Âme, DJ Tennis, Mathew Jonson, Patric Baumel b2b Nuno Dos Santos en het Nederlandse talent Applescal langs voor een nummertje.

Op zaterdag, de eerste volwaardige dag van het festival, staan onder andere De Sluwe Vos, Max Cooper, Maceo Plex, Agoria en Jamie Jones op de affiche. Ook heel wat artiesten onder wie Henrik Schwarz, HVOB, Jan Blomqvist, Moscoman, Joachim Pastor, Stephan Bodzin en Redshape komen live hun kunnen tonen. Zondag, de laatste dag van het festival, staat wat meer in het teken van techno. Zo komen Delta Funktionen, Dixon, Fjaak, Kobosil, Matrixxman, Rødhåd, Sandrien, Speedy J, Sterac en TWR72 aan de knoppen draaien.

Tickets zijn vanaf nu te koop. De hele line-up kan je hier nog eens bekijken.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête