Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

13/09/2016 / Sophie Daniels

Dave Clarke viert verjaardag in de Fuse

Tradities zijn er om in ere te houden, zeker als het gaat om tradities waar iedereen blij van wordt. Het is weer hoog tijd voor techno legende Dave Clarke’s jaarlijkse Fuse bezoek. Niet zo maar eentje, want de man verjaart en wil dat op gepaste wijze vieren met zijn Belgische fans.

De 46-jarige baron Dave Clarke staat bekend als eigengereide anarchist en technische perfectionist. Hij heeft een palmares waar elke genestelde producer nog maar van kan dromen en een discografie van ontelbare tracks. Op zaterdag 17 september treedt hij aan in de Fuse met in zijn kielzog resident Deg en de getalenteerde Linear Straight. Die laatste neemt de decks van hem over en heeft closing duty. Benieuwd wie van de twee als eerste de Linear Straight remix van Ken Ishii zal draaien -Dave Clarke had deze track de laatste maanden non-stop in zijn platentas zitten.

Het feest gaat door op 17 september in de beroemde Rue de Blaes in Brussel. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête