Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

12/07/2016 / Sophie Daniels

Border One maakt remix voor Escapism

Escapism is een gloednieuw label dat verder gaat op een serie reeds georganiseerde feestjes in Berlijn. De Prayers EP werd door Glòs geproducet en het is meteen ook de eerste release voor het label. Border One zorgde voor een herwerkte versie van Collapse.

Border One heeft op een zeer korte tijd al een heel mooi parcours afgelegd. Zijn eerste release was op het Wolfskuil label van Darko Esser en kon op bijval rekenen van onder andere Ben Klock, Marcel Dettmann en Len Faki.

Kr!z speelde Prayers en Border Ones remix van Collapse al in een bomvolle Berghain ergens eind juni. Border One maakte van Collapse een echte dancefloor killer. Wij vinden het ook eigenlijk het sterkste nummer van de vierdelige EP. Alsof je moet stompen tot je benen niet meer kunnen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête