Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Paula Temple

24/03/2018 / Sophie Daniels

Blawan en Paula Temple headliners van Materia open air by bunkTEK

Het Engelse zwaargewicht Blawan en dé leading lady van de techno Paula Temple werden gestrikt.

Volgend op het succes van vorig jaar presenteert bunkTEK de tweede Materia Open Air op vrijdag 3 augustus. Volgens de traditie is de bezetting in evenwicht tussen internationale gevestigde waarden en nationale talenten.

Blawan, die pas nog de plannen bekend maakte voor z'n debuutalbum, maakt zijn opwachting samen met de Britse Noise Manifesto labelbaas Paula Temple. Ook op de affiche staat Nedertechno producer Rod Malmok, ook bekend onder zijn house alias Benny Rodrigues. Zijn ROD-albumdebuut ‘Malmok’ bracht hij uit op het label van niemand minder dan Ben Klock.

De eclectische Berlijnse Ellen Allien maakt ook haar opwachting. Als eigenaar van het prestigieuze Berlijnse BPitch Control-label, heeft ze al sinds eind jaren 90 een toonaangevende status. Brein achter Materia en mede-patron van het feestje Marco Bailey is ook van de partij.

De affiche wordt aangevuld door twee artiesten uit eigen land namelijk de alleskunner Goldfox en live-wonder Linear Straight, die pas nog een album scoorde op het Berlijnse Konsequent Records.

Tickets kan je voor 13 euro kopen.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête