Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Gotshell

03/09/2017 / Sophie Daniels

De beste tracks van deze week

Endlec - Nighttime Raids


Het Italiaanse label DLBM brengt een Various Artists uit waaronder een track van Endlec. Nighttime Raids gaat er los over en staat bol van overstuurde kicks en potige breakbeats.


Volte-Face - Lethologica


Volte-Face is de man achter BleeD, Londens go-to club night voor experimentele elektronische muziek. Lethologica maakt deel uit van zijn nieuwe Murmuration EP, die 1 september uitkwam. Must hear!


Gotshell - TL072


Na 17 jaar van afwezigheid is het Finse Hotshot terug met een nieuwe release. Gotshell, een Colombiaanse producer, neemt deze voor zijn rekening. Stompende en agressieve techno.


DRT - Mute


Bam jonge! De Italiaanse producer DRT brengt een loeiharde technotrack uit op het Variant Electronic label. Een rave anthem pur sang dat complete chaos en mayhem op de dansvloer garandeert.


I Can't - Subject To Change


I Can't werd met zijn Subject To Change één van de twaalf uitverkorenen voor een release op Coincidence Records, het label waar Rebekah, Jeroen Search en Delta Funktionen reeds onderdak vonden. Techno met een licht melancholische teint.


Barry Green - Lights Out (Das Fabrik Anthem Dub Mix)


Op 4 september brengt de jonge Belgische producer Barry Green zijn Lights out EP uit op het Belgische BUNK3R R3cords. Vijf pompende tracks met dito vocals. Wij vonden deze Das Fabrik Anthem Dub Mix de absolute topper.