Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Aftrsun Festival foto

04/05/2016 / Sophie Daniels

Aftrsun Festival maakt volledige line-up bekend!

Van 12 tot 14 augustus verwelkomt Aarschot een ranglijst aan internationale artiesten, en dit al voor het tweede jaar op rij. Vorige zomer organiseerde de organisatie achter Aftr voor het eerst hun Aftrsun Festival, dat meteen op een regelrecht succes uitdraaide. Sindsdien heeft Aftr zich als een komeet opgewerkt tot de absolute top in eventland. In geen tijd bouwden ze een waslijst aan residents op waarvan vooral Natasja, Ben Solar en J.KØPS tot onze favorieten behoren.

Er werden de voorbije weken al een paar artiesten bekend gemaakt voor het Aftrsun Festival waaronder ons eigenste technokanon Marco Bailey, Matthias Tanzmann en de onafscheidelijke tandem Secret Cinema vs Egbert. En daar komen nu nog een hele resem aan namen bij. Gevestigde routiniers worden gekoppeld aan talenten die zich het afgelopen jaar in de kijker hebben gespeeld.

Afbeelding


Zo gooien ze er het meest gewaardeerde exportproduct van Argentinië -ja, Pfirter- bij. Zijn focus ligt vooral op de duistere, tunnelgerichte techno en zal dat ook op de Aarschotse weien laten voelen.

Ook James Ruskin, onderdeel van O/V/R met Regis, komt af voor knallende set. Zijn Blueprint label is al sinds 1996 hét platform voor hoogwaardige Britse techno en hij zal het met zijn platen ongetwijfeld goed doen op de dansvloer.

Afbeelding


Florian Meindl, multitalent uit Oostenrijk, staat ook op de plak. Laatst nodigde Wir Tanzen hem nog uit in de Fuse en dat moet in de smaak gevallen zijn. Wij kennen hem vooral door zijn typerende sound en als labelbaas van FLASH Recordings.

 

Op house zal er gedanst kunnen worden op onder andere Domenik Eulberg, Edu Imbernon en Tom Trago. De rest van de affiche wordt opgevuld door de artiesten die je hieronder vindt. Oh ja, voor tickets moet je ook snel zijn.

Line-up Aftrsun Festival

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête