Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Daniel Avery

12/08/2016 / Sophie Daniels

Abdulla Rashim en Rrose nemen Daniel Avery onder handen

Daniel Avery, die vorige week nog een meesterset afleverde op Dekmantel, laat zijn Sensation/Clear EP behandelen door twee toptalenten uit de technoscene, Eaux Records labelbaas Rrose en het Zweedse wonderkind Abdulla Rashim.

Daniel Avery draaide een paar jaar terug als onbekend ventje een warm-up set in Fabric, en veroverde hiermee direct het hart van de vooraanstaande Londense club. Ze namen een gok door hem de Fabric live-cd te laten maken en dat pakte bijzonder goed uit. Sindsdien is hij er resident en host hij er eigen clubavonden. De sterkte van de Brit is dat hij erin slaagt om een mix te maken van dance en intimistische techno.

De remix van Abdulla is veel beter dan het originele Clear. Dromerig, hypnotiserend en loopy, alles wat een goed nummer nodig heeft. Rrose zet zijn handen onder het slome Sensation waarbij de remix vooral verder gaat op het originele élan.

19 augustus komt de remix EP uit op Phantasy Sound.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête