Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Dax j

24/03/2018 / Mathies Wouters

#WEEKEND: Alan Fitzpatrick, Dax J, I Hate Models en Max Cooper

1/ Fuse presents, Fuse Brussel, zaterdag 24 maart


Voor de liefhebbers van techno zonder complexen raden we zaterdagavond Fuse aan. De bekendste club van België nodigt Dax J uit, terwijl de motion room – gehost door We Play House Recordings – zich opmaakt voor Detroit pioneer Patrice Scott. Sinds zijn doorbreekjaar 2016 heeft Dax J zijn zitje in het technoparlement stevig beet en staat hij gekend voor een zware vorm van techno die soms zelfs neigt naar de (acid)core. Support acts zijn er van psyk, Red D, Kong en vaste waarden Pierre en Deg.

Event

 

2/ Area 51 x Labyrinth On Tour,  Het Entrepot Brugge, zaterdag 24 maart


Een interessante samenwerking tussen het opkomde Area en grootmacht Labyinth Club, dat als resultaat de naam van Alan Fitzpatrick heeft teweeggebracht. De kale Engelsman draait al enkele jaren vlotjes mee en stelt zelden teleur. Een stevig tempo en holle warehouseklanken zullen ervoor zorgen dat Brugge een lange feestnacht tegenmoet gaat. Voor team Labyrinth komen Berliner Michael Klein en de hyperpopulaire mannen Joyhauser opdraven, Voxter & Balance spelen thuis.

Event

 

 

3/ Labyrinth presents, Labyrinth Club Hasselt, zaterdag 24 maart


Het mag dan wel niet zo lekker bekken, Praslesh is zeker de moeite om zaterdag naar Hasselt af te zakken. Het duo Praslea en Raresh – ze hebben het niet te ver gezocht – kunnen het al langer goed met elkaar vinden en brachten ook al enkele producties uit samen. De tijd was rijp om hun samenwerking te officialiseren en de b2b Praslesh was geboren. Pjay en residents Raw District sluiten de rangen.

Event

 

 

4/ Black Box, Complex Maastricht, vrijdag 23 maart


Net over de grens, maar zeker een tripje Maastricht waard. Als we naar de biografie van het fenomeen I Hate Models gaan kijken vinden we termen terug als “melancholie”, “passie”, “geweld”, “lijden” en “eenzaamheidsgevoel”. Een stijl apart dus, maar dat het kei hard vooruit gaat staat vast. In Complex zal het zweven worden tussen liefde en haat, duisternis en helderheid, gesteund door Marlon Benjamins en Jaine.

Event

 

 

5/ Stardust, Club Vaag Antwerpen, vrijdag 23 maart


Club Vaag biedt morgen een waardig alternatief voor zij die geen kaartje konden bemachtigen voor Charlotte de Witte in Ampère. Het nieuwe concept Stardust nodigt hiervoor Max Cooper uit en dat een hele nacht lang! Het motto van Stardust is wat meer melodie te brengen in de doorgaans rauwe Club Vaag en wij kunnen alleen maar bevestigen dat Max Cooper daar de geschikte tool voor is. Cooper zal altijd nieuwe dingen uitproberen en staat garant voor een unieke sfeer tussen DJ en publiek. Tussendoor zal er nog support zijn van KooDoo.

Event

 

 

6/ Heldere nachten, Bar Helder Antwerpen, zaterdag 24 maart


De laatste uit ons rijtje suggesties voor het weekend is de meest luchtige, maar misschien nog wel de plezantste van allemaal. Met Heldere Nachten mikken de jongens van Bar Helder op vooral heel veel dansen en nog meer plezier maken, met gratis inkom voor iedereen die zich aanwezig zet op het Facebookevent. Voor de 2e editie komen Limburgers Gewelt uit die ongetwijfeld een overdosis House, Funk en Disco in de koffer hebben steken. Doe daar nog eens Dj Boats en Kära bij en je weet waar je moet zijn zaterdag voor een heldere nacht!

Event