Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Afbeelding

09/11/2016 / Raisa Moureau

#WEDSTRIJD: Vier nieuwjaar in Rome op Cosmo Festival

Waarschijnlijk ben je op dit moment nog volop op zoek naar het perfecte nieuwjaarsfeest. De eigenschappen? Het moet op een vette locatie zijn, met dikke techno, het liefst top-notch dj's en het feest moet laaaang doorgaan. ZOEK NIET LANGER! Cosmo festival in de hoofdstad van Italië voldoet aan alles. En jij kan een ticket winnen!

Waarom je dit absoluut niet mag missen? We lijsten enkele redenen voor je op:

Chris Liebing


Joseph Capriati


Loco Dice


Nina Kraviz


Pan-Pot


Ilario Alicante


Klinken deze redenen je als dikke techno in de oren? De line-up is nog niet eens volledig, dus verwacht je al maar aan nog meer klinkende namen. Het festival is op vier verschillende locaties in Rome die op zo'n 100 meter van elkaar liggen. Wie een ticket heeft, krijgt toegang tot alles. En ahja, hadden we al gezegd dat het festival twee dagen duurt? Je kan raven op dit festival op 31 december en het feest gaat gewoon nog verder op 1 januari. NON STOP. Het feest stopt pas echt op 2 januari om 4 uur ’s nachts. Twijfel je nog? Kijk dan hier hoe Chris Liebing vorig jaar alles plat draaide. En zeg nu zelf, nieuwjaar vieren in Rome, is gewoon fucking vet.


Dus doe gewoon eens iets gek, 't leven is aan de rappe! Doe mee met onze wedstrijd op Facebook en win tickets voor dit unieke nieuwjaarsevent!

#WEDSTRIJD Wanneer heb je voor het laatst een impulsieve beslissing genomen? Doe mee aan deze wedstrijd en vier...

Posted by What Happens on Wednesday, November 9, 2016

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête