Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Exile 007

13/12/2016 / Raisa Moureau

#WEDSTRIJD: ga naar Johannes Heil in Café d'Anvers (23/12)

Als het donker en techno moet zijn, dan ben je bij Johannes Heil aan het juiste adres. Zijn EP By Night werd ondertussen plat gedraaid door menig techno dj en maakte furore op op zowat alle zomerfestivals. Vrijdag 23 december kan je deze grootmeester live aan het werk zien in de danstempel Café d'Anvers. Fantastisch nieuws als je 't ons vraagt, want in België passeerde deze technorot nog niet zo heel vaak de revue. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens tickets voor dit top notch evenement winnen.Random en Pleasure, twee Limburgse organisaties, slaan de handen in elkaar voor deze duistere trip. Random haalde al vaker grote namen naar Belgische grond, van Pleasure weten we dat ze een dik hard vettig feest kunnen bouwen dus deze combinatie is zoals een match made in technoheaven. De affiche wordt nog aangevuld met talent van eigen bodem: Man Outta Space (resident bij Wir Tanzen), I Can't (resident bij Pleasure) en Barnie (resident bij Random). Limburg is taking over de Verversrui 15, en Antwerpen zal het geweten hebben.

Wil jij erbij zijn om deze memorabele avond vanaf de eerste rij mee te maken? Dat kan! Kijk op woensdag 14 december naar de Powerbox livestream met Ortin Cam, I Can't, Matt Krank, Anker en Minus7. Kun jij ons vertellen op hoeveel minuten en seconden het What Happens logo in beeld verschijnt? Dan kun jij er gratis bij zijn op 23 december!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Tickets kun je ook gewoon hier kopen voor een schamele 12 euro.

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête