Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Ben Klock

23/02/2017 / Mathies Wouters

#WEDSTRIJD: 5 gratis tickets voor Silo & Materia met Ben Klock!

Op 3 maart bundelen Silo & Materia de krachten voor een stevige portie techno in Le Fabrik, Herstal. Naast grote klepper Ben Klock zullen ook nationale trots en Materiafounder Marco Bailey, Fransman Shlomo (live!), Kr!z en Fred Hush zorgen voor een knallend feest. En jij kunt hier gratis naartoe! Hoe je dat doet, lees je onderaan dit artikel. Eerst wat meer uitleg over dat nog relatief jong concept: Materia, c'est quoi?

Materia is de nieuwe uitlaatklep van Marco Bailey en is veel meer dan de enkele events die al zijn gepasseerd. Deze editie is trouwens nog maar de tweede in België na hun passage in Kompass Klub in het najaar van 2016. Daarnaast maakte Bailey uitstapjes naar onder andere Italië, Mexico en Ibiza. Maar Materia draait zeker niet alleen om de feestjes. Sinds kort is er ook de Music Radio Show: een podcast die je kan volgen op iTunes, Mixcloud en Soundcloud. Marco gooit er 2 keer per maand een nieuwe set op, zowel van zichzelf als van andere artiesten die de revue passeren bij Materia.

De releases die op Materia Music - het label - uitkomen, zullen niet alleen digitaal verschijnen, maar ook op vinyl. Op 24 februari volgt zo de nieuwe EP-release van Marco Bailey, The Return of Ryaa. Hier alvast een voorproefje met de eerste Materia Music Radio Show van Marco Bailey himself.Ons heeft Marco alvast overtuigd. Met grootmeester Ben Klock van de partij weten wij wel waar we naartoe moeten op 3 maart. Wil jij ook graag gaan feesten op Materia & Silo en liefst zonder te betalen? What Happens regelt dat voor u!

Wat moet je doen?


Stuur ons via onze Facebookpagina een berichtje waarom jij naar Silo & Materia moet gaan. Wie neem je mee? Hoe ziet een feestnacht met jou eruit? Ben jij de ultieme fan van Ben Klock? Vind jij Marco Bailey zijn getatoeëerd lichaam onweerstaanbaar Kortom: zeg het ons waarom moet JIJ deze tickets winnen? Alles mag, extra punten voor originaliteit!

Meedoen kan tot woensdag 1 maart, veel succes!