Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Voodoo Village 2016

25/05/2016 / Raisa Moureau

Voodoo Village Festival lost volledige line-up

Het Brusselse excentrieke festival Voodoo Village Festival lost vandaag hun volledige line-up. Eerder zagen we op hun knap gedesignde affiche al namen gedrukt staan van Alan Fitzpatrick, Guy Gerber, Detroit Swindle, Gerd Janson B2B Jeremy Underground,  en Mathias Kaden. Dit is nog maar een kleine greep uit de toppers die de revue zullen passeren op dit unieke festival. Wat wil je ook anders met stagehosts als We Are The Future, We Bring You en Fuse. Dat kan niet anders dan er gewoon boenk op zijn!

Oké gedaan met rond de pot te draaien. Wie vult deze weergaloze line-up nog aan?

RODHAD_voodoovillage

Rødhåd


Deze Duitse rot in het vak heeft technoharten in Europa en daarbuiten al jaren veroverd. Hij staat erom bekend om de dansvloer in de fik te steken, figuurlijk dan toch. Dub techno eerste klas daar op de wei van Voodoo Village.

Patrick Topping_voodoovillage

 

Patrick Topping


Op Pinksteren was ie nog te vinden achter de draaitafels van de Hot Creations stage op Extrema Outdoor voor een wervelende set. Het eerste weekend van juli zakt deze jongeman opnieuw naar ons land af voor meer dansbare platen en plezier! Hij stak al heel wat hits in elkaar die de technopompende dansmicbrobe in ons losmaken, zoals Voicemail met Green Velvet.

Jackmaster_voodoovillage

 

 

Jackmaster


Behalve het feit dat we even in zijn ogen zijn verdronken bij het opzoeken van deze foto, deze jongeman kan er op muzikaal vlak ook wat van. Ten eerste stampte hij het label Numbers uit de grond waar onder andere Jamie xx, SBTRKT en Randomer al releases op uitbrachten.  Ten tweede zitten zijn sets altijd vol verrassingen. Van house naar disco en een afslag naar techno, deze kerel speelt met verschillende stijlen. Dat kunnen we wel pruimen!

 

 

Heidi_voodoovillage

 

 

Heidi


In tegenstelling tot Patrick Topping en Jackmaster heeft deze jonkvrouw ons Belgenlandje dit jaar nog niet bezocht. Heidi staat erom bekend een feestje te bouwen achter de decks. Benieuwd hoelang ze haar dansmoves al aan het oefenen is!

Chez Damier_voodoovillage

 

 

Chez Damier


Deze producer uit Chicago draait al jaren mee in de scene. Hij was ook een invloed voor de unieke Detroit sound die we de dag van vandaag kennen met maatjes Derrick May en Kevin Saunderson. Altijd leuk om ervaren, professionele veteranen aan het werk te zien.

Daniel Bortz_voodoovillage

 

 

Daniel Bortz


Deze jongen met Duits bloed door de aderen zie je zelden op line-ups passeren. Een producer die ook als kameleon door het leven zou kunnen gaan, zo veelzijdig. We kunnen niet echt een typische sound op hem plakken. Deephouse, downtempo of techno die niet zou misstaan in Berghain, Daniel Bortz doet het allemaal.

SAN PROPER

 

 

San Proper


Een rasechte underground Hollander. Hij staat gekend voor zijn voor zijn melange van house en disco maar durft ook een vleugje acid of een toefje afro-beat in zijn set te gooien. We zijn héél benieuwd naar wat dat gaat geven maar aangezien deze jongen releases heeft op Rush Hour en Perlon, hebben we er het volste vertrouwen in.

Zoals je kan zien is er weer heel wat lekkers toegevoegd aan de line-up voor Voodoo Village Festival. We vermoeden ook dat de locatie top zal zijn, de sfeer euforisch en de muziek van topkwaliteit! Nog geen tickets? Voor slechts 65 euro ben je er een volledig weekend bij. Of houd onze Facebookpagina in de gaten want wie weet zit er nog wel iets leuk aan te komen.

voodoo-coverr