Overslaan en naar de inhoud gaan
menu
Foto  van Maharti

13/03/2023 / Pieter-Jan Nerinckx

#trackvandeweek: Unknown Phase - A1

Factor brengt met haar eerste release pure, tijdloze techno

Factor heeft zich reeds bewezen als een sterke evenementenorganisatie en hield zo al feesten in de Chinastraat, Eskimofabriek en de Keulse club Bollwerk. Hun line-ups bestaan steeds uit getalenteerde dj's en producers die nog no nonsense muziek brengen in een scene die stilaan evolueert naar flauwe, inspiratieloze TikTok techno. Met haar podcasts brengt Factor deze artiesten nog eens extra onder de aandacht. 

Dat doen ze nu ook via hun gelijknamig label. De eerste release is naar de hand van Unknown Phase, aka Maharti, die onder dit alias op zoek gaat naar de pure roots van techno. A1, de openingstrack van Toy Boy Groove, is zoals de naam het zegt: groovy, maar ook heerlijk chaotisch. 

Tracklist

  1. Unknown Phase - A1
  2. Unknown Phase - Cry Me A Vodka
  3. Unknown Phase - Toy Boy Groove
  4. Unknown Phase - Канавка
Kopfoto: © Maharti

Hey, jij daar!

We steken met de What Happens crew erg veel tijd in het cureren van evenementen en het schrijven van artikels, maar veel feedback krijgen we over het algemeen niet. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, om even te checken of we het nog steeds goed doen. Heb je een paar minuten? Het zou ons gigantisch hard helpen.

Breng me naar de enquête